خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 28 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دبیر هئیت عالی گزینش: نیروهای شرکتی فقط یک بار گزینش می‌شوند

مهر | سیاسی، استان‌ها | سه شنبه، 26 فروردین 1404 - 15:18
کرمانشاه - دبیر هیئت عالی گزینش گفت: نیروهای شرکتی هم که قبلاً هر ساله نیازمند گزینش بودند، فقط در ابتدای استخدام و یک بار گزینش می‌شوند.
گزينش،كشور،جليلوند،شركتي،همكاران،كرمانشاه،جمهور،پرونده،اجراي ...

‌به گزارش خبرگزاری مهر، محمدشهاب جلیلوند روز سه شنبه در جلسه اعضا و مدیران هسته گزینش استان‌های کرمانشاه، ایلام و کردستان که با حضور معاون اجرایی رئیس جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری در استانداری کرمانشاه برگزار شد اظهار کرد: در دولت چهاردهم فرآیند گزینش را به یک اتاق شیشه‌ای تبدیل کردیم که حلقه مفقوده ۴۰ سال گذشته بود.
وی با بیان اینکه معیارهای گزینش باید شفاف و برای عامه مردم قابل درک و فهم باشد ابراز کرد: این تغییر نگاه در دوره جدید و با تلاش همه همکاران و رهنمودهای دکتر قائم پناه (معاون اجرایی رئیس جمهور) ثمرات خوبی داشت که نمونه آن ۸۵۰۰ پرونده ردصلاحیت شده در آموزش و پرورش و ۱۱۰۰ پرونده معطل در وزارت بهداشت بود که بعد از چند سال تعیین تعیین تکلیف شد.
جلیلوند ابلاغ ۲ دستورعمل جدید را نقطه عطفی در امر گزینش کشور دانست و افزود: هر سال نیروهای شرکتی گزینش می‌شدند که علاوه بر افزایش حجم کار، موجب نارضایتی هم شده بود ولی در دوره جدید این رویه را متوقف و نیروهای شرکتی هم فقط یک بار گزینش می‌شوند.
دبیر هیئت عالی گزینش کشور بر توسعه نیروی انسانی در این بخش تاکید کرد و گفت: توسعه ساختار گزینش را با جدیت تمام پیگیری می‌کنیم تا هم از نظر جایگاه سازمانی و هم ارتقای شغلی و رفاهیات و پرداخت‌ها در وضعیت بهتری قرار گیرند.
وی با بیان اینکه بازطراحی نظام گزینش کشور دستاوردهای خوبی را به همراه داشته و منجر به ماندگاری همکاران در این بخش خواهد شد افزود: همچنانکه عهد بستیم تلاش می‌کنیم نظام گزینش ما شایسته کُش و خلاقیت ستیز نباشد و در عین حال عاری از فریب، دروغ و ریاکاری باشد.