خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 28 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرمایه گذاری ۱۳۷ میلیارد دلاری برای افزایش تولید نفت و گاز/ تعریف ۱۰۰ میدان نفتی برای سرمایه گذاری در حوزه نفت

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | سه شنبه، 26 فروردین 1404 - 15:18
سرپرست مدیریت مهندسی و توسعه شرکت ملی نفت ایران گفت: در جهت افزایش تولید در بخش نفت و گاز بسته‌های سرمایه گذاری از جمله ۱۰۰ میدان نفتی تعریف شده است.
سرمايه،نفت،گذاران،بسته،ناترازي،خبرنگاران،تعريف

باشگاه خبرنگاران جوان ؛محبوبه کباری -رضا عاقبتی سرپرست مدیریت مهندسی و توسعه شرکت ملی نفت ایران در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: بسته‌های سرمایه گذاری که قرار هست در هفته آینده معرفی شود یک فرصت چندین ساله برای سرمایه گذاری است و حدود ۱۳۷ میلیارد دلاری سرمایه گذاری که پیش بینی می‌شود در یک بازه زمانی قابل قبولی باید انجام شود و زود بازده نیست که بخواهد در یک فرصت چند ماه و یا یک ساله انجام شود.
او با بیان اینکه اصولا صنعت نفت وپروژه‌های نفت زمان بر و با ریسک وهزینه‌های بالایی هستند گفت:در همین راستا ۱۰۰ میدان نفتی و ۲۰۰ بسته تعریف شده و بسته به توان مالی و علاقه مندی و همچنین براساس تنوع سرمایه گذاری انجام می‌شود که همین امر خود باعث افزایش تولید در بحث گاز و نفت باشیم.
وی توضیح داد: در بحث ناترازی انرژی این بسته‌ها می‌تواند بخشی از کمبود سوخت و گاز را در واقع جبران کند، اما در حوزه‌های مصرف هم باید این موضوع از سمت سازمان‌های دیگر مورد پیگیری قرار گیرد چراکه هرچه قدر سرمایه گذاری و تولید افزایش یابد، اما اگر نتوانیم بخش مصرف را کنترل کنیم عملا ناترازی را نمی‌توانیم حل کنیم بنابراین باید هر دو بخش به موازات هم پیش روند.
او اظهار کرد: بسته‌های پیشنهادی برای استفاده از سرمایه گذاران و پیمانکاران بخش خصوصی است که در این زمینه هم سرمایه گذاران داخلی و هم خارجی را معرفی شده‌اندو این بسته متناسب با علاقه مندی‌ها سرمایه گذاران تعریف شده است.