ارتقای جایگاه زنان نیازمند برنامهریزی هدفمند است - تسنیم
مسئول بسیج جامعه زنان کشور گفت: ارتقای جایگاه زنان نیازمند برنامه ریزی هدفمند و آینده نگری است، ما باید خواستار حفظ بدنه مردمی نظام و استفاده از ظرفیت تمامی زنان در حل مسائل کشور باشیم.

بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، رویا حیدرزاده ظهر امروز در نشست با نخبگان و فعالان حوزه زنان استان مرکزی اظهار کرد: نگاه متعالی امامین انقلاب به موضوع زن این چنین بود که زنان ایرانی میتوانند الگوی سوم برای زنان دنیا باشند و این میتواند الگویی برای زنانی باشد که در عصر حاضر دچار بحران شدهاند و از هویت خود فاصله گرفتهاند.
وی افزود: مفهوم الگوی سوم در بین نخبگان به خوبی تبیین نشده است و برای حل مسائل حوزه زنان، باید کار تیمی و تشکیلاتی را در پیش گرفت و با جبههسازی حول مسائل مشترک، فارغ از گرایشهای سیاسی مختلف، برای حل این مسائل تلاش کرد.
مسئول بسیج جامعه زنان کشور عنوان کرد: رشدی که زنان در حوزه علمی داشتهاند بینظیر است و در بسیاری از موضوعات دانشبنیان، حرف نخست را میزنند، ما باید خواستار حفظ بدنه مردمی نظام و استفاده از ظرفیت تمامی زنان در حل مسائل کشور باشیم.
حیدرزاده تصریح کرد: ارتقای جایگاه زنان نیازمند برنامهریزی هدفمند و آیندهنگری است، با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری درباره نقش زنان در عرصههای مختلف، از دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه زنان دفاع مىکنیم و بر لزوم روایت صحیح این دستاوردها در مقابل ادعاهای مغرضانه تأکید داریم.
وی با تاکید بر برنامهریزی و انجام اقدامات فرهنگی هدفمند برای مقابله با سوءاستفاده از جایگاه زن بیان کرد: عدم توجه کافی به برنامهریزیهای راهبردی و به شعار زن، زندگی، آزادی که برگرفته از دیدگاههای ناب اسلامی است که متأسفانه توسط دشمنان برای مقابله با انقلاب اسلامی مورد استفاده قرار میگیرد.
بنابراین لازم است برنامهریزی مناسب و اقدامات فرهنگی هدفمند برای مقابله با این نوع سوءاستفادهها در دستور کار قرار گیرد.
مسئول بسیج جامعه زنان کشور افزود: تدوین سند جامع زنان در هر استان و ترسیم چشمانداز آینده زنان در 10 سال آینده یکی از ضرورتهاست که باید مورد توجه قرار گیرد، این سند باید با وضعیتسنجی دقیق و مشخص کردن نقاط قوت و ضعف وضع موجود و تعیین اهداف بلندمدت، راهبردهای عملی برای رسیدن به وضعیت مطلوب را مشخص کند.
این سند نقش هر نهاد و سازمان در این راستا را به طور دقیق مشخص خواهد کرد.
حیدرزاده به اهمیت تشکیل قرارگاه تعالی زن و خانواده در هر استان اشاره کرد و گفت: این قرارگاه با هدف همافزایی و تعامل بین دستگاههای مختلف، اجرایی شدن سند جامع زنان و تسریع در دستیابی به اهداف از پیش تعیین شده را تضمین خواهد کرد، همچنین توجه به موضوع بحران هویت در میان زنان و ضرورت برنامهریزی مشترک برای حل این چالش و همچنین حل موضوع بحران جمعیت با تمرکز بر موضوع ازدواج و تحکیم بنیان خانواده اهمیت بسیارى دارد.
وی بیان کرد: زنان در عرصههای مختلف انقلاب اسلامی نقش مهمی ایفا کردند که باید به آنها پرداخته شود، یکی از دستاوردهای مهم، افزایش مشارکت بانوان در انتخابات بوده است که این مهم نشاندهنده نقشآفرینی زنان در بزنگاه انقلاب اسلامی است.
مسئول بسیج جامعه زنان کشور با بیان اینکه پیامد تلاشهای بانوان در حوزههای مختلف مشهود است، گفت: نتیجه تبیینها را میتوان در مشارکت مردم در انتخابات و راهپیمایی 22 بهمن و حمایت از مردم غزه و فلسطین و حمایتهای مادی و معنوی مردم پیدا کرد، مقاومت زنان فلسطینی مثالزدنی است و آنها میتوانند به عنوان اسوههای مقاومت در سطح بینالملل معرفی شوند.
انتهای پیام/711/