اجرای طرح مقابله با اراذل و اوباش و پاکسازی قهوه خانه ها در میانه
میانه- فرمانده انتظامی میانه از اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی در قهوه خانهها و پاکسازی نقاط آلوده و جرم خیز در شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ حسن رفیعی ظهر سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران در تشریح این خبر اظهار کرد: پیرو درخواست و مطالبات مردمی، در شب گذشته طرح ارتقای امنیت اجتماعی و برخورد با ناهنجاریهای اجتماعی، برهم زنندگان نظم و امنیت با هماهنگی دادستان شهرستان توسط مجموعه این فرماندهی به اجرا درآمد.
وی افزود: در اجرای این طرح از تعداد ۷ باب قهوه خانه بازدید که ۳ باب از آنها به علت عدم رعایت قوانین پلمب و تعداد ۴ نفر از افراد شرور به علت به همراه داشتن سلاح سرد دستگیر و تعداد ۴۲ قبضه انواع سلاح سرد از یک واحد صنفی کشف گردید.
وی از دیگر اهداف اجرای طرحهای ارتقای امنیت اجتماعی را حضور قدرتمند پلیس در برخورد با جرایم توسط افرادی که قصد ایجاد مزاحمت و سلب امنیت را دارند برشمرد و خاطرنشان کرد: مأموران پلیس از هر لحاظ آمادگی مقابله با هرگونه هنجارشکنی احتمالی را دارند.
سرهنگ رفیعی از شهروندان خواست؛ هر گونه موارد مشکوک و مزاحمت را از طریق تلفن ۱۱۰ با پلیس در میان بگذارند.