خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسئولیت در نظام جمهوری اسلامی ایران یک امانت است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 26 فروردین 1404 - 17:23
بیرجند- معاون حقوقی و امور مجلس سازمان بنیاد شهید و امورایثارگران کشور گفت: مسئولیت در نظام جمهوری اسلامی یک طعمه نیست بلکه امانت است.
شهيد،ايثارگران،بنياد،امور،شهدا،استان،ادامه،استاندار،سرپرست،ع ...

به گزارش خبرنگار مهر، نامدار عبدالهیان ظهر سه شنبه در مراسم تودیع و تکریم مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران سابق و سرپرست جدید اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اظهار کرد: امروز اگر ایران اسلامی به عنوان قطبی در جهان مطرح است به برکت امامین انقلاب و خون شهدا است.
وی خاطر نشان کرد: تیم مذاکره کننده هم بر این اساس با اقتدار در میز مذاکره به نمایندگی از این ملت حضور پیدا می‌کند.
عبدالهیان تصریح کرد: کار در بنیاد شهید دلی است و اگر کسی عاشق نباشد، توفیق خدمتگذاری به خانواده‌های شهدا را پیدا نمی‌کند و بر این اساس است که رهبر کبیر انقلاب از بنیاد شهید به عنوان افضل بنیادها یاد کرده‌اند.
وی در ادامه متذکر شد: در نظام جمهوری اسلامی ایران مسئولیت یک طعمه نیست، بلکه یک امانت است و کسی که این مسئولیت را می‌پذیرد باید امانتدار باشد و در روز قیامت سخت‌ترین سئوال ها درباره مسئولیت‌های است که در طول عمر برعهده داشته‌ایم.
معاون سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور در ادامه گفت: در جمهوری اسلامی کسی از قطار خدمت پیاده نمی‌شود، بلکه تنها سنگر خدمت تغییر می‌کند و ابوالفضل نوفرستی مدیر کل سابق با روحیه جهادی که دارد، خواستگاران بسیاری دارد و در ۲ سال و نیم تصدی این مسئولیت موفق بوده است و کارهای خوبی را انجام داده است.
عبدالهیان متذکر شد: خانم رحیمی همسر شهید امیر موسوی هم که امروز به عنوان سرپرست جدید بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان جنوبی معرفی می‌شود، از جنس خانواده شهدا و جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثار گران است که نسبت به موانع آشنایی و چالش‌های پیش رو را به خوبی می‌داند.
وی در ادامه تاکید کرد: باید مسیر پیش رو در این حوزه را با شتاب در جهت ارتقا ادامه دهید و ما هم باید با همکاری مجلس مطالبات به حق جامعه هدف را ارتقا دهیم.
وی از سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان درخواست کرد که به تشکل‌های موجود در این حوزه توجه خاصی داشته باشد.
خانواده شهدا و ایثارگران خط قرمز استاندار است
مشاور امور ایثارگران استاندار خراسان جنوبی نیز گفت: خانواده شهدا و ایثارگران خط قرمز استاندار است.
زارعی اظهار کرد: ۲ هزار و ۴۰۰ شهید در شرقی ترین استان کشور تقدیم نظام شده است و شخص استاندار نسبت به حوزه ایثار و شهادت دغدغه مند است به طوری که یکی از برنامه‌های سفرهای شهرستانی استاندار تجلیل از خانواده شهدا است و وی الگوی برای دیگر مدیران استان در این خصوص است و از این موضوع به عنوان خط قرمز یاد می‌کنند.
مدیر کل سابق بنیاد شهید و امور ایثارگران استان هم در ادامه گفت: ۲ سال و ۵ ماه است که در این مسئولیت خدمتگذار خانواده‌های شهید و ایثارگران بوده‌ام و در این مدت به این نتیجه رسیده‌ام که اگر کار برای خدا باشد، شهدا در انجام آن به ما کمک خواهند کرد.
ابوالفضل نوفرستی خاطر نشان کرد: مکان مورد نظر برای جابه جایی پیکر شهید فلاحی در شهرستان زیرکوه آماده شده که باید هر چه زودتر اقدام لازم در این خصوص انجام شود و موزه دشمن شناسی بنیاد را در بیرجند به انتها رسانده‌ایم و ارتقای مرکز پزشکی ایثار هم باید پیگیری و ساماندهی امور پزشکان هم بسیار مهم است که باید انجام شود.
به گفته وی طرح سپاس هم با توجه به برگزاری کنگره ۲ هزار و ۴۰۰ شهید استان از اهمیت بسیاری برخوردار است که باید عملی شود.
در ادامه سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان جنوبی هم گفت: خدمات همکاران ما در بنیاد شهید و امورایثارگران ادای دینی در برابر ایثارگری‌های جامعه هدف است.
ناهید رحیمی خاطرنشان کرد: در کنار هم و با یک دلی می‌توانیم حلال مشکلات ایثارگران باشیم که در این صورت شیرینی آن را هم به خوبی خواهیم چشید.
در پایان این مراسم از زحمات ابوالفضل نوفرستی تشکر و ناهید رحیمی به عنوان سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان جنوبی معرفی شد.