خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جزئیات توقیف شناورهای قاچاق سوخت در هرمزگان تشریح شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 26 فروردین 1404 - 17:41
بندرعباس- رئیس کل دادگستری هرمزگان از توقیف ۴۰ فروند شناور حامل سوخت قاچاق طی دو روز اخیر خبر داد.
قاچاق،سوخت،فروند،مأموران،توقيف،مرزباني،شناور،هرمزگان،قاچاقچيان

به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: در راستای تأکیدات ریاست قوه قضائیه مبنی بر لزوم مقابله با قاچاق سوخت با هدف کمک به دولت برای حل مشکل ناترازی انرژی، مأموران قرارگاه دریایی مقابله با قاچاق سوخت استان هرمزگان موفق شدند در ۴۸ ساعت گذشته ۴۰ فروند شناور حامل فرآورده‌های نفتی قاچاق را توقیف کنند.
وی افزود: با توجه به تشکیل قرارگاه دریایی و حضور میدانی مرزبانی جمهوری اسلامی ایران در آب‌های خلیج فارس و دریای عمان، قاچاقچیان که عرصه را بر خود تنگ می‌دیدند با تغییر شیوه انتقال محموله‌های سوخت قاچاق، به جای استفاده از مشک‌های ماری، فرآورده‌های نفتی را به وسیله شناورهای سبک به لنج‌ها و کشتی‌های آنسوی مرز انتقال می‌دادند که خوشبختانه این شگرد آن‌ها با اشراف اطلاعاتی مأموران لو رفت و مرزبانی استان موفق شد طی دو عملیات ۴۰ فروند شناور حامل سوخت قاچاق را در آب‌های سرزمینی کشورمان شناسایی و توقیف کند.
قهرمانی تصریح کرد: از این تعداد شناور توقیف شده، ۱۶ فروند در ۱۲ مایلی جنوب جزیره هرمز توسط مأموران دریابانی بندرعباس و ۷ فروند توسط مأموران دریابانی میناب توقیف شده اند.
وی یادآور شد: بر این اساس با ناکامی قاچاقچیان در رسیدن به اهدافشان برای خارج کردن بیش از ۱۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق از مرزهای کشورمان، ضربه مالی بزرگی به آن‌ها وارد شده است.
رئیس کل دادگستری هرمزگان همچنین تأکید کرد: عملیات ویژه مرزبانی استان علیه قاچاقچیان در آب‌های خلیج فارس و دریای عمان با حمایت و پشتیبانی دستگاه قضائی تا پاکسازی کامل مناطق آلوده به قاچاق سوخت ادامه خواهد داشت.