خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تسهیلات 9 میلیارد تومانی به 1500 چایکار لنگرودی

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 26 فروردین 1404 - 18:13
سرپرست فرمانداری لنگرود از پرداخت حدود 9 میلیارد تومان تسهیلات به 1500 چایکار لنگرودی در سال گذشته خبر داد و گفت که این روند در سال جاری نیز ادامه خواهد یافت.
چاي،تومان،لنگرود،چايكاران،گذشته،فرمانداري

یوسف گلشن سرپرست فرمانداری لنگرود امروز در جریان بازدید از باغات و کارخانجات چای‌سازی شهرستان و در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم، از سازمان چای خواست تا از کارخانه‌دارانی که موجب گلایه‌مندی چایکاران شده‌اند، ضمانت‌نامه اخذ کند.
وی با اشاره به وجود 4800 هکتار باغ چای و 9000 چایکار در شهرستان، گفت که شرایط برای شروع برداشت چای در بخش‌های مرکزی لنگرود، اطاقور و کومله فراهم است.
سرپرست فرمانداری لنگرود با بیان اینکه با حمایت دولت، قیمت خرید تضمینی برگ سبز چای در سال جاری افزایش یافته است، گفت: امسال قیمت هر کیلوگرم چای درجه یک به 24 هزار و 500 تومان و چای درجه 2 به 18 هزار تومان رسیده که به ترتیب 36 و 20 درصد افزایش نسبت به سال گذشته را نشان می‌دهد.
گلشن همچنین به برداشت 25 هزار تن برگ سبز چای به ارزش 403 میلیارد تومان توسط چایکاران لنگرودی در سال گذشته اشاره کرد و افزود: از این میزان، 100 میلیارد تومان سهم دولت و 303 میلیارد تومان سهم کارخانه‌داران بوده که تنها کمتر از یک درصد از مطالبات باقی‌مانده مربوط به چند کارخانه‌دار معدود بوده که در پرداخت‌ها تأخیر داشته‌اند.
وی با بیان اینکه این تأخیرها موجب گلایه‌مندی برخی از چایکاران شده است، گفت: انتظار داریم سازمان چای در قراردادهای جدید با کارخانه‌دارانی که در سال گذشته در پرداخت مطالبات چایکاران تأخیر داشتند، ضمانت‌های لازم را اخذ کند تا از تکرار این مشکل جلوگیری شود.
سرپرست فرمانداری لنگرود به حمایت‌های مالی سال گذشته اشاره کرد و افزود: به 1500 چایکار لنگرودی حدود 9 میلیارد تومان تسهیلات شامل وام‌های تغذیه، به‌زراعی و تسهیلات مربوط به کف‌بر و کمربر پرداخت شده که روند آن امسال نیز ادامه خواهد یافت.
انتهای پیام/