خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اردن ۱۶ نفر را به اتهام اقدام علیه امنیت ملی بازداشت کرد

مشرق | بین‌الملل | سه شنبه، 26 فروردین 1404 - 18:24
دستگاه اطلاعات اردن از بازداشت ۱۶ تن به اتهام ایجاد هرج و مرج و خرابکاری و با طرح موضوع اقدام علیه امنیت ملی این کشور خبر داد.
اردن،طرح،كشور،موشك،اطلاعاتي،محلي،امنيتي

به گزارش مشرق به نقل از پایگاه خبری «عمون»، دستگاه اطلاعات اردن اعلام کرد که طرح‌هایی را که هدف از آن لطمه زدن به امنیت ملی و ایجاد هرج و مرج و خرابکاری در داخل کشور بود، خنثی کرده است.
طبق اعلام دستگاه اطلاعاتی اردن، ۱۶ نفر در رابطه با این طرح‌ها که از سال ۲۰۲۱ تحت نظر نیروهای اطلاعاتی بودند، بازداشت شدند.
بر اساس این گزارش، این طرح‌ها شامل ساخت موشک با استفاده از ابزارهای محلی و دیگر موادی که برای مقاصد غیرقانونی از خارج وارد شده بود، در اختیار داشتن مواد منفجره و سلاح گرم، مخفی کردن موشک آماده استفاده، طرح تولید پهپاد، جذب و آموزش عناصری در داخل کشور و اعزام برای آموزش‌های خارج از کشور بوده است.
«محمد المومنی» وزیر ارتباطات و سخنگوی رسمی دولت اردن نیز با تأیید خنثی‌سازی این طرح ضد امنیتی گفت: این طرح‌ها شامل ساخت موشک‌هایی با بُرد کوتاه بین ۳ تا ۵ کیلومتر بود و عناصر این طرح از لحاظ سیاسی وابسته به یک گروه محلی هستند که طبق قانون، منحل شده است.
از سوی دیگر خبرگزاری رویترز به نقل از یک منبع امنیتی اردن بدون اشاره به نام وی، مدعی شد: بازداشت‌شدگان در این قضیه با جنبش حماس مرتبط هستند.