خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حوزه فرهنگ و هنر باید از سیاست‌زدگی دور باشد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 26 فروردین 1404 - 20:30
تبریز- مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی در دیدار با ناشر پیشکسوت استان گفت: حوزه فرهنگ و هنر بایستی از سیاست‌زدگی دور باشد.
فرهنگ،هنر،استان،جلالي،ارشاد،اداره،پايان،فرهنگي،اقتصادي،عنوان ...

به گزارش خبرگزاری مهر، نعمت‌اله پایان ظهر سه شنبه در دیدار با استاد سعید جلالی ناشر و فعال فرهنگی پیشکسوت استان گفت: تمرکز ما در آغاز فعالیت در دور جدید بر آشتی دادن جامعه هدف با حاکمیت بوده و سعی کردیم در چینش مدیریتی اداره کل از پتانسل اصحاب فرهنگ و هنر بهره‌مند شویم.
وی افزود: حوزه فرهنگ و هنر باید از سیاست‌زدگی دور باشد.
پایان، برون سپاری فعالیت‌ها و مردمی سازی فرهنگ را مقوله‌ای بسیار مهم عنوان کرد و گفت: همانطور که در روز معارفه عنوان شد سعی می‌کنیم مدل جدیدی از حکمرانی فرهنگی را محقق کنیم که مبتنی بر ایجاد همدلی و گشایش فضا برای جریان هنر است.
وی تاکید کرد: ما دوش به دوش و همراه و همدل هنرمندان و اصحاب فرهنگ و رسانه خواهیم بود نه در مقابل آنان.
پایان در ادامه به مقوله سوق دادن مسئولیت‌های اجتماعی به سمت فرهنگ و هنر اشاره کرد و گفت: اگر پتانسیل این بخش را به سمت فرهنگ و هنر سوق ندهیم نمی‌توانیم در کارها ورود عمیق و تأثیرگذار داشته باشیم و اتفاق و رویداد زیرساختی ایجاد نمی‌شود.
وی افزود: ما روش‌هایی را برای جذب سرمایه و متنی را برای بنگاههای اقتصادی آماده کرده‌ایم تا زمینه را برای توسعه فرهنگ و هنر و رونق اقتصادی این بخش فراهم آوریم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تاکید کرد: وقتی مدیر یک نهاد یا اداره اهدای هدیه فرهنگی و هنری را باب می‌کند در واقع فرهنگسازی برای رونق اقتصادی اتفاق می‌افتد و این فرهنگسازی موجب اصلاح و تربیت خواهد شد.
در این نشست همچنین سعید جلالی مدیر انتشارات ستوده و ناشر پیشکسوت استان نیز ضمن ابراز خرسندی از رویش‌های اندیشه‌ای در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان موضوع انسجام در طرح‌ها که در دور جدید در حال اجراست را حائز اهمیت دانست.
وی، امیدآفرینی را از گام‌های مهم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد و گفت: برای تعالی فرهنگ و هنر استان سرمایه اجتماعی بخش فرهنگ و هنر با شما همراه خواهد شد.
جلالی، شایسته‌سالاری، مشورت با صاحب‌نظران را از مهمترین ابرازهای مدیریت موفق برشمرد.
وی همچنین خواستار تشکیل اتحادیه کتابفروشان و ناشران استان شد و گفت: کار ناشران تولید ثروت در عرصه فرهنگ و هنر است و می‌بایست بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.