خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 27 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پایان شوتی‌ها در کشور/ شاغلین غیربومی در بوشهر رصد می‌شوند

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 26 فروردین 1404 - 21:46
رئیس کل دادگستری استان بوشهر از رصد شاغلین غیربومی در بوشهر از طریق کدملی خبرداد.
بوشهر،استان،شوتي،مهرانگيز

باشگاه خبرنگاران جوان؛ حسین قربانی- مهدی مهرانگیز رئیس کل دادگستری استان بوشهر در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت:در صنایع استان بوشهر فقط ۳۴ درصد از فرصت‌های شغلی به نیرو‌های بومی اختصاص دارد.
وی گفت: دادستان‌های استان مکلف شدند کدملی شاغلین در صنایع را بررسی کنند تا میزان قانونی اشتغال بومی‌ها محقق شود.
مهرانگیز در خصوص تردد خودرو‌های شوتی در بوشهر گفت: اجرای قانون جدید ته‌لنجی موجب ساماندهی لنج‌ها و رفع محدودیت توزیع کالا می‌شود.
گفتنی است؛خودرو‌های شوتی برای فرار از پلیس در جاده‌های فرعی و روستایی با سرعت بالا تردد کرده و در بسیاری از مواقع حوادث و تصادف‌هایی را برای دیگر خودرو‌ها ایجاد می‌کنند.