خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 27 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پنتاگون فروش 600 موشک استینگر به مغرب را تایید کرد

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 27 فروردین 1404 - 04:31
وزارت دفاع ایالات متحده (پنتاگون) فروش 600 موشک ضدهوایی استینگر به ارزش 825 میلیون دلار به مغرب را تایید کرد.
آمريكا،مغرب،دفاعي،فروش،همكاري،تأييد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، وزارت دفاع آمریکا روز سه‌شنبه (به وقت آمریکا) اعلام کرد فروش 600 موشک ضدهوایی استینگر و تجهیزات مربوطه به ارزش 825 میلیون دلار به مغرب را تصویب کرده است.
آژانس همکاری امنیتی دفاعی آمریکا (DSCA) در بیانیه‌ای اعلام کرد: «این فروش پیشنهادی، توانایی مغرب را در مقابله با تهدیدات فعلی و آتی بهبود خواهد بخشید.
مغرب قصد دارد از این اقلام و خدمات دفاعی برای نوسازی نیروهای مسلح خود و گسترش گزینه‌های پدافند هوایی کوتاه‌برد ارتش خود استفاده کند.»
در ادامه این بیانیه آمده است: «این امر به اهداف ارتش مغرب در به‌روزرسانی قابلیت‌ها و افزایش بیشتر همکاری با ایالات متحده و سایر متحدان کمک خواهد کرد.»
در ادامه وزارت امور خارجه آمریکا نیز فروش احتمالی را تأیید کرده و آژانس همکاری امنیتی دفاعی (DSCA) روز سه‌شنبه اعلان لازم را به کنگره آمریکا که هنوز باید این معامله را تأیید کند، ارائه داده است.
کشور مغرب طی سال‌های گذشته روابط نظامی خود را با آمریکا و اسرائیل گسترش داده و از مشتری‌های اصلی تسلیحات اسرائیلی به شمار می‌رود.
انتهای پیام/