خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 27 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جمع آوری 70 معتاد متجاهر و دستگیری یک اوباش مسلح در ملارد

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 27 فروردین 1404 - 11:13
فرمانده انتظامی شهرستان ملارد از دستگیری و جمع آوری 70 معتاد متجاهر و همچنین یک اوباش مسلح در عملیات ویژه پلیس خبر داد.
امنيت،پليس،عمومي،ملارد،سلاح،عمليات،اجتماعي،طرح،نورمحمدي،اوبا ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از غرب استان تهران، سرهنگ کیانوش نورمحمدی، از اجرای طرح گسترده امنیت اجتماعی در ملارد خبر داد و اظهار داشت: در جریان این طرح، علاوه بر جمع‌آوری 70 معتاد متجاهر، یک اوباش مسلح نیز در عملیات ویژه پلیس دستگیر شد.
وی با اشاره به مطالبه جدی مردم برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی افزود: در مرحله نخست این طرح، به‌منظور پاکسازی چهره عمومی شهر و ارتقای احساس امنیت، مأموران مبارزه با مواد مخدر موفق به جمع‌آوری 70 معتاد متجاهر از سطح معابر، اماکن عمومی و تفرجگاه‌ها شدند.
افراد جمع‌آوری‌شده برای ادامه فرآیند درمان و بازپروری، به مراکز ترک اعتیاد معرفی شدند.
فرمانده انتظامی ملارد همچنین با تأکید بر تداوم اجرای این طرح‌ها و رضایت شهروندان از نتایج آن، از مردم خواست تا با تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی 110، محل‌های تجمع افراد مشکوک و معتادان متجاهر را اطلاع دهند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، از عملیات موفق پلیس امنیت عمومی برای دستگیری یک اوباش متواری و کشف سلاح غیرمجاز خبر داد و ابراز داشت: در پی تماس یکی از شهروندان با مرکز 110 مبنی بر قدرت‌نمایی با سلاح گرم و ایجاد اخلال در نظم عمومی، شناسایی و تعقیب متهم در دستور کار قرار گرفت.
مأموران پس از اقدامات فنی و مراقبت‌های اطلاعاتی، وی را در مخفیگاهش شناسایی و در یک عملیات ضربتی دستگیر کردند.
نورمحمدی افزود: در بازرسی از محل، یک قبضه سلاح گرم غیرمجاز کشف شد.
متهم پس از تشکیل پرونده، جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی تحویل داده شد.
فرمانده انتظامی ملارد در پایان با اشاره به عزم جدی پلیس برای برخورد با هنجارشکنان و مخلان امنیت اجتماعی خاطرنشان کرد: پلیس با اقتدار و بدون اغماض، در مسیر تأمین امنیت و آرامش مردم گام برمی‌دارد.
انتهای پیام/