خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فعال شدن یگان پهبادی پلیس راه استان خراسان رضوی

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 27 فروردین 1404 - 13:12
مشهد - رئیس پلیس راه خراسان رضوی، از فعال شدن یگان پهبادی پلیس راه خراسان رضوی خبر داد.
يگان،تخلفات،ثبت،پليس،استان

به گزارش خبرنگار مهر، حسین میش مست پیش از ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران از فعال شدن یگان پهبادی پلیس راه استان خبر داد و اظهار کرد: این یگان با رصد هوایی جاده‌ها، پنج تخلف مهم و حادثه‌ساز را به صورت مکانیزه ثبت و اعمال قانون خواهد کرد.
رئیس پلیس راه خراسان رضوی افزود: یگان پهبادی پلیس راه استان خراسان رضوی با هدف ارتقای ایمنی جاده‌ها و کاهش تخلفات رانندگی، در مسیرها و جاده‌های استان فعال است.
وی افزود: این یگان با استفاده از پهبادهای پیشرفته، پنج تخلف حادثه‌ساز و خطرناک را شناسایی و ثبت می‌کند.
این تخلفات شامل سرعت غیرمجاز، سبقت غیرمجاز، انحراف به چپ، عدم رعایت فاصله طولی و تردد ناوگان بار و مسافر در باند سوم آزادراه‌ها و انجام حرکات مارپیچ که تمامی این تخلفات به صورت خودکار و مکانیزه توسط پهبادها ثبت و اعمال قانون می‌شوند.