خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تزریق 60 هزار میلیارد برای محرومیت‌زدایی همه استان‌ها - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 27 فروردین 1404 - 13:12
جانشین فرمانده سپاه پاسداران در گفت وگوی اختصاصی با تسنیم از اختصاص و تزریق 60 هزار میلیارد ریال اعتبار برای تداوم اجرای پروژه های محرومیت زدایی در همه استان های کشور خبر داد.
سپاه،اعتبار،ادامه،تزريق

سردار علی فدوی در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار تسنیم کردستان، در پاسخ به این سؤال که برنامه‌های امسال حول چه محوری است، آیا برنامه‌های محرومیت‌زدایی در روستاها ادامه دارد؟
اظهار داشت: برنامه‌های سپاه که از قبل و در قالب قرارگاه محرومیت‌زدایی امام حسن مجتبی(ع) شروع شده، همچنان ادامه دارد.
وی از اختصاص اعتبار به این حوزه خبر داد و افزود: در روزهای آخر سال گذشته یک منابع بسیار خوبی اخذ و به اجرای پروژه‌های سپاه در حوزه محرومیت‌‌زدایی در روستاهای کل کشور اختصاص داده شد، این اعتبار به همه استان‌ها تزریق می‌شود تا پروژه‌ها به ویژه طرح‌های آبرسانی ادامه پیدا کند.
جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: تا چند روز آینده 6 هزار میلیارد تومان اعتبار برای همه استان‌ها تزریق می‌کنیم.
انتهای پیام/481/