خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۳۰۰ هکتار اراضی فرومد زیر کشت غلات است

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 27 فروردین 1404 - 13:24
میامی- رئیس اداره جهاد کشاورزی میامی بابیان اینکه یک هزار و ۳۰۰ هکتار اراضی فرومد زیر کشت غلات است، گفت: برای این بهره برداران دوره آموزشی مبارزه با آفات غلات برگزار می‌شود.
بهره،نوين،برداران،مزارع،كشاورزان،بابيان،ميامي

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسینی صبح چهارشنبه در بازدید از اراضی کشاورزی روستای پل ابریشم میامی بابیان اینکه یک هزار و ۳۰۰ هکتار اراضی این منطقه زیر کشت غلات قرار دارد، ابراز داشت: برای پیشگیری از خسارات آفات به این مزارع دوره‌های آموزشی ویژه بهره برداران برگزار می‌شود.
وی با بیان اینکه کارگاه آموزشی کنترل، مبارزه با علف‌های هرز و عوامل خسارت زا غلات در روستای پل ابریشم از توابع دهستان فرومد برگزار شد، افزود: هدف از این اقدام افزایش بهره وری و کیفیت محصول تولیدی است.
رئیس اداره جهاد کشاورزی میامی بابیان اینکه روش‌های نوین کنترل و مبارزه و دفع آفات برای بهره برداران آموزش داده می‌شود، ابراز داشت: اجرای این برنامه‌ها به کشاورزان آگاهی لازم را پیرامون ارتقا کیفیت محصول ارائه می‌دهد.
حسینی با بیان اینکه کشاورزان منطقه را به سمت روش‌های نوین سوق خواهیم داد، تصریح کرد: با توجه به خشکسالی و کمبود بارش سیستم‌های نوین آبیاری باید در مزارع به کار گرفته شود که ترغیب کشاورزان به انجام این سیستم‌ها در دستور کار است.
وی با بیان اینکه به دنبال راهی هستیم تا بهره برداران بتوانند ضمن افزایش بهره‌وری، از خسارات احتمالی در مزارع خود جلوگیری کنند، افزود: در کنار این عوامل ارتقا بهره وری مصرف آب و به کارگیری روش‌های نوین سیستم آبیاری نیر پیگیری می‌شود.