خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش حقوق 1404 بازنشستگان از فروردین اعمال می‌شود یا اردیبهشت؟

اعتماد | همه | چهارشنبه، 27 فروردین 1404 - 13:41
به نظر می‌رسد در ماه جاری خبری از افزایش ۲۰ درصدی حقوق بازنشستگان که توسط مجلس مصوب شده نباشد و مابه‌التفاوت حقوق فروردین‌ماه همراه با حقوق اردیبهشت به حساب بازنشستگان واریز خواهد شد.
حقوق،بازنشستگان،افزايش،خبري،واريز

به نظر می‌رسد در ماه جاری خبری از افزایش ۲۰ درصدی حقوق بازنشستگان که توسط مجلس مصوب شده نباشد و مابه‌التفاوت حقوق فروردین‌ماه همراه با حقوق اردیبهشت به حساب بازنشستگان واریز خواهد شد.
کد خبر: 708218 | ۱۴۰۴/۰۱/۲۷ ۱۳:۳۳:۱۸
با توجه به شواهد موجود و روال سال‌های گذشته به نظر می‌رسد در ماه جاری خبری از افزایش ۲۰ درصدی حقوق بازنشستگان که توسط مجلس مصوب شده نباشد و مابه‌التفاوت حقوق فروردین‌ماه همراه با حقوق اردیبهشت به حساب بازنشستگان واریز خواهد شد.
به گزارش اقتصاد آنلاین؛ با نزدیک شدن به روزهای پایانی فروردین‌ماه، بسیاری از بازنشستگان در انتظار تعیین تکلیف افزایش حقوق خود هستند.
هرچند میزان افزایش حقوق‌ بازنشستگان مشخص شده، اما در عمل، هنوز برخی از جزئیات اجرایی آن مشخص نیست.
در روزهای اخیر خبری منتشر شده مبنی بر اینکه هنوز دستورالعمل افزایش حقوق سال ۱۴۰۴ به نیروهای مسلح ابلاغ نشده است.
به گفته امیر رهبر، فعال حوزه بازنشستگی لشکری، این دستورالعمل احتمالاً در هفته آینده ابلاغ خواهد شد و در صورت تایید، در فایل حقوقی اعمال خواهد شد.