خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مقابله با ۱۰۱ هزار و ۷۲۰ حمله سایبری DDoS در زمستان ۱۴۰۳

مهر | دانش و فناوری | چهارشنبه، 27 فروردین 1404 - 14:18
گزارش تحلیلی و آماری زمستان ۱۴۰۳ از حملات منع خدمت توزیع شده DDOS علیه زیرساختهای کشور منتشر شد.
حملات،گزارش،حمله،منع،خدمت،توزيع،زمستان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شرکت ارتباطات زیرساخت، در این گزارش فرضیات، تعاریف اصلی، حملات سایبری سازمان‌یافته به زیرساخت‌های حیاتی کشور، کلیات آماری، آگاهی رسانی آماری، آمار تهدید حملات منع خدمت توزیع شده و آمار تطبیقی حملات منع خدمت توزیع شده تشریح شده است.
در این گزارش که مربوط به زمستان سال ۱۴۰۳ است، سعی شده با شفافیت نسبت به ارائه تحلیل آمارهای موجود از وضعیت حملات منع خدمت توزیع شده سخن گفته شود.
همچنین تمامی آمارهای این گزارش بر اساس تحلیل حملات منع خدمت توزیع شده صورت گرفته به مدت ۳ ماه است.
در بخشی از این گزارش آمده است: بزرگ‌ترین اهداف ارائه این گزارش آگاهی رسانی عمومی و تخصصی، امیدبخشی به متخصصان صنعت فناوری اطلاعات و ارائه گزارش عملکرد بخش کوچکی از اقدامات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، به آحاد مردم ایران است.
این گزارش می‌افزاید: با ۱۰۱۷۲۰ حمله در زمستان امسال مقابله شده است و بیش از ۸۲.۱۲ درصد از حملات در راستای محروم سازی از خدمات مورد نیاز مردم بوده که با تلاش متخصصان کشور با موفقیت رفع شده است و میانگین حملات روزانه ۱۱۳۰ حمله در زمستان ۱۴۰۳ بوده است.
همچنین میانگین مدت زمان حملات ۵ دقیقه و ۱۸ ثانیه گزارش شده که از هر ۱۰۰ حمله ۴۷ حمله از طریق شبکه دستگاه‌های آلوده صورت‌گرفته است و از هر ۱۰۰ حمله ۱۱ حمله با ظرفیتی بیش از ۱۰ گیگا بیت بر ثانیه انجام شده است.
در بخش دیگری از این گزارش آمار تحلیلی حملات منع خدمت توزیع شده بررسی و آمده است؛ ۱۱۴ مقصد بیش از ۲۵۰ مرتبه مورد حمله قرار گرفته‌اند که بیش از ۵۲۱۵۶۹۰ مقصد تحت محافظت قرار گرفته‌اند.
همچنین در بخش دیگری از این گزارش در تحلیل مبادی حمله آمده است؛ بیش از ۵۷ درصد از حملات تنها از ۱۰ کشور صورت پذیرفته است.
لازم به ذکر است بسیاری از این حملات با استفاده از تجهیزات آلوده متصل به شبکه و بدون آگاهی کاربران حقیقی صورت‌گرفته است.