شاخص مقاوم سازی مسکن روستایی در طبس به بالای 90 درصد رسید
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان خراسان جنوبی از دستیابی شهرستان طبس به شاخص بالای 90 درصد در مقاوم سازی مسکن روستایی خبر داد و گفت: این میزان، بالاتر از میانگین استانی (61.7 درصد) و کشوری (54 درصد) است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، قاسم تنها، امروز در حاشیه افتتاح یکی از واحدهای مسکن روستایی شهرستان طبس، اظهار کرد: تجربه زلزلههای گذشته در این منطقه باعث شده که مردم بیش از گذشته به اهمیت مقاومسازی پی ببرند و استقبال قابل توجهی از تسهیلات مسکن روستایی داشته باشند.
وی با اشاره به افزایش سقف تسهیلات، افزود: سقف تسهیلات مسکن روستایی بهزودی از 350 میلیون تومان به 400 میلیون تومان افزایش خواهد یافت.
این تسهیلات با بازپرداخت 20 ساله و نرخ کارمزد 5 درصد در اختیار متقاضیان قرار میگیرد.
این در حالی است که در مناطق شهری، نرخ تسهیلات بین 18 تا 23 درصد است.
استفاده از این تسهیلات منوط به داشتن فرم ج سبز است.
دولت سیزدهم نیز با پرداخت یارانه 13 درصدی، سهم عمدهای از سود تسهیلات را پوشش میدهد.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان خراسان جنوبی همچنین از بهرهبرداری همزمان 30 واحد مسکن روستایی با مجموع اعتبار 21 میلیارد تومان خبر داد و گفت: بهطور میانگین برای هر واحد حدود 700 میلیون تومان هزینه شده که در برخی موارد بخشی از هزینهها نیز توسط متقاضیان تأمین شده است.
افتتاح پروژه 10 هزار مترمربعی آسفالتسازی در خسرواباد طبس با مشارکت بنیاد مسکن
پروژه آسفالتسازی معابر روستایی با مساحت 10 هزار مترمربع و جدولگذاری به طول 2 هزار متر با حضور مسئولان افتتاح شد.
این پروژه با مشارکت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، دهیاری و فرمانداری به مرحله اجرا درآمده و مجموع هزینه انجامشده برای آن بیش از 4 میلیارد و 200 میلیون تومان اعلام شد.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در حاشیه این مراسم با اشاره به دهه «حساب 100 حضرت امام (ره)» که از 21 تا 31 فروردینماه نامگذاری شده است، گفت: این دهه فرصتی برای بازخوانی آرمانهای حضرت امام و یادآوری اهداف تأسیس بنیاد مسکن است.
وی با تأکید بر رویکرد عدالتمحور بنیاد مسکن افزود: همانگونه که در شهرها خدمات زیرساختی مانند آسفالت و جدولگذاری توسعه یافتهاند، اکنون در روستاها نیز این خدمات در حال گسترش است و شاهد بهبود کیفیت زندگی روستاییان هستیم.
مدیرکل بنیاد مسکن همچنین به پروژههای دیگر این نهاد از جمله صدور اسناد مالکیت روستایی اشاره کرد و گفت: این اسناد در کنار تثبیت مالکیت، موجب افزایش ارزش اقتصادی املاک و تسهیل استفاده از آنها به عنوان وثیقه در نظام بانکی میشوند.
همچنین با صدور این اسناد، شاهد کاهش دعاوی ملکی در مراجع قضایی هستیم.
انتهای پیام/ 252