خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قطعی برق و قوانین قدیمی مانع جهش تولید صنایع در بهارستان

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 27 فروردین 1404 - 14:53
صنعتگران بهارستان با اشاره به افزایش سرقت، قطع برق و موانع قانونی، خواستار ورود جدی مسئولان شهرستانی به حل چالش های پیش ِروی تولید شدند. آن ها تأکید کردند که سرمایه گذاری نیازمند امنیت، ثبات و حمایت عملی است.
صنعتي،توليد،شهرك،بهارستان،شعار،نهادها،توليدكنندگان،مديره،مشك ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بهارستان، نشست بررسی راهکارهای تحقق شعار سال صبح امروز، چهارشنبه، با حضور رؤسای هیئت مدیره شهرک‌های صنعتی و اعضای شورای تأمین و معاونین مدیران‌کل سازمان‌های استان تهران در محل فرمانداری بهارستان برگزار شد و صنعتگران در این جلسه ضمن طرح مشکلات موجود، از مدیران شهرستان خواستند که از شعار فاصله بگیرند و با تصمیم‌گیری‌های قاطع، موانع پیش‌ِروی تولید را برطرف کنند.
در این نشست، سام رفیعا با اشاره به افزایش ناامنی در این منطقه صنعتی، گفت: یکی از جدی‌ترین معضلات ما در بهاریه، موضوعات امنیتی است و متأسفانه جولان سارقین و خفت‌گیران، باعث نگرانی تولیدکنندگان و کارگران شده است و تاکنون با همکاری نهادهای امنیتی، 7 سارق شناسایی و دستگیر شده‌اند.
تولیدکنندگان از مسئولان انتظامی انتظار دارند گشت‌های مستمر و هدفمند در شهرک‌های صنعتی برقرار شود تا امنیت شغلی و سرمایه‌گذاری حفظ شود.
وی با تأکید بر اهمیت تحقق شعار سال مبنی بر سرمایه‌گذاری برای تولید تصریح کرد: نگاه مقام معظم رهبری به تولید، راهبردی و آینده‌ساز است، اما متأسفانه برخی مسئولان شهرستانی صرفاً به شعار اکتفا می‌کنند و برای توسعه شهرک‌های صنعتی باید تصمیمات عملی و حمایت‌های ویژه در دستور کار قرار گیرد.
رئیس هیئت مدیره شهرک صنعتی بهاریه همچنین به برخی قوانین دست‌و‌پاگیر اشاره کرد و ادامه داد: در شرایطی که کشور نیاز به جهش تولید دارد، برخی نهادها با استناد به قانون شعاع 120کیلومتری تهران، مانع صدور مجوزهای بهره‌برداری برای واحدهای صنعتی می‌شوند، این رویکرد ناامیدکننده است و خلاف روحیه حمایت از تولید است.
وی از مشکلات زیرساختی نیز گلایه کرد و گفت: قطع مکرر برق در مناطق صنعتی، خسارات زیادی به صنایع وارد کرده است.
چرا باید صنعتگران در اولویت قطعی برق قرار بگیرند؟
این سیاست باید اصلاح شود تا تولید دچار اختلال نشود.
تولید نباید قربانی کشمکش بین نهادها شود
در ادامه این نشست، بلال مرحمتی نیز با انتقاد از اختلافات سرزمینی و اداری بین شهرستان‌های رباط‌کریم و بهارستان در رابطه با شهرک‌های صنعتی گفت: بر اساس مصوبه سال 1389 ریاست‌جمهوری، نقشه شهرک صنعتی قلعه‌میر به‌رسمیت شناخته شده است، اما با وجود گذشت بیش از یک دهه، هنوز بر سر محدوده و نظارت بر این شهرک، اختلافاتی میان شهرستان‌های مجاور وجود دارد.
وی اضافه کرد: این کشمکش‌های اداری نه‌تنها زمان‌بر و پرهزینه است، بلکه به تولیدکنندگان آسیب زده و موجب سردرگمی آن‌ها شده است، نباید اختلافات نهادها، گریبان‌گیر بخش تولید شود.
رئیس هیئت‌ مدیره شهرک صنعتی قلعه‌میر در پایان سخنانش خاطرنشان کرد: مشکلات شهرک صنعتی با شهرداری گلستان نیز نیازمند ورود جدی و تصمیم‌گیری قاطعانه از سوی فرماندار بهارستان است و با تدبیر ایشان، می‌توان بسیاری از این موانع را برطرف کرد و مسیر را برای تولید هموارتر ساخت.
انتهای پیام/+