خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 31 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری دومین جشنواره گل و گلاب در بردسکن

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 27 فروردین 1404 - 15:12
مدیر جهاد کشاورزی بردسکن از برگزاری دومین جشنواره گل و گلاب در روستای تاریخی باب الحکم شهرستان بردسکن با هدف معرفی برند گل محمدی این خطه، گردشگری و کمک به اقتصاد روستایی خبر داد.
گل،محمدي،بردسكن،شهرستان،غنچه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بردسکن، مهدی مسروری در دومین جشنواره گل محمدی شهرستان بردسکن با عنوان گل و گلاب در روستای باب الحکم از توابع بخش انابد برگزار شد، اظهار داشت: شهرستان بردسکن بیش از 5 هکتار مزرعه گل محمدی دارد که بایستی با توجه به شرایط آب و هوایی و کم آبی به سمت سوی توسعه گیاهان کم آب طلب نظیرِ گل محمدی حرکت کنیم.
وی با بیان اینکه گل محمدی علاوه بر اینکه یک گیاه کم‌آب‌طلب است نیازی به نهاده‌ های کشاورزی ندارد، افزود: زمان برداشت گل محمدی از اواخر فروردین ماه آغاز و تا نیمه دوم اردیبهشت ماه ادامه دارد.
مدیر جهاد کشاورزی بردسکن با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از 12 تن گل محمدی به‌صورت غنچه و گلبرگ در شهرستان تولید شود، گفت: بیشتر محصول برداشت شده در صنعت گلاب گیری استفاده و باقی مانده آن به صورت گلبرگ خشک، غنچه خشک، تهیه مربا و سایر مصارف خوراکی استفاده می‌شود.
انتهای پیام/282