تأخیر در صدور مجوز تلهکابین گلستان پس از یک دهه! - تسنیم
استاندار گلستان از تاخیر در صدور مجوز تله کابین استان انتقاد کرد و گفت: مازندران و گیلان دارای چند تله کابین هستند و هنوز پس از بیش از یک دهه مجوز تله کابین به بهانه مشکلات محیط زیستی به استان داده نشده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، علیاصغر طهماسبی امروز در جلسه اولین کارگروه گردشگری استان اظهار کرد: با توجه به ظرفیتهای طبیعی و تاریخی این خطه، گلستان باید محور گردشگری باشد در حالیکه استان با صنعت کشاورزی به تامین امنیت کشور محدود شده است؛ موضوعی که نه تنها ارزش افزوده برای گلستان ندارد بلکه وضعیت اقتصاد مردم را ضعیف کرده است.
استاندار گلستان افزود: امیدوارم با توجه به تاکیدهای نماینده ولی فقیه در استان گلستان به توسعه گردشگری و به صورت خاص موضوع ثبت جهانی دیوار تاریخی گرگان، این اثر باستانی احیا شده و به محلی برای کسب درآمد استان از صنعت گردشگری تبدیل شود تا از این طریق تمام توسعه نیافتگی سالهای اخیر به نوعی جبران شود.
وی با بیان اینکه دوران ارباب و رعیتی تمام شده است، اضافه کرد: قرار نیست ما کارگر کسی باشیم، میخواهیم برای خودمان کار کنیم نه برای دیگران؛ که این جز با توسعه صنعت گردشگری در استان میسر نخواهد شد.
بنابراین حضور بخش خصوصی در این بخش بسیار ضروری است چرا که تنها در این شرایط میتوان روند توسعه استان را تسریع بخشید.
طهماسبی به رفع موانع پیش روی سرمایه گذاران و تسهیل فرایند صدور مجوز تاکید کرد و گفت: با توجه به تدابیری که اندیشیده شده پروسه استعلام و صدور مجوز مانند گذشته زمانبر نخواهد بود از این رو هیچ مدیری حق سنگ اندازی در مسیر سرمایه گذاری استان را ندارد و در صورت مشاهده با افراد خاطی برخورد خواهیم کرد.
وی خواستار تلاش جدی مدیران برای پیشبرد اهداف سازمانی شد و افزود: مدیرانی که مسئولیت دارند باید تمام تلاششان را برای توسعه استان کنند تا کار بر زمین نماند؛ اگر قرار به ترس از تبعات انجام کاری در دوران مدیریت دارند اصلا نباید مسئولیتی را بر عهده میگرفتند تا پس از آن نگران بازخوردهای تصمیماتشان باشند.
استاندار گلستان به حمایت و تشویق سرمایه گذاران در حوزه گردشگری تاکید کرد و گفت: باید بخش خصوصی برای ورود به این حوزه تشویق و از سرمایه گذاران این بخش حمایت شود اما متاسفانه موانع پیش پای بخش خصوصی در حوزه گردشگری زیاد است در حالیکه با ایجاد طرحهای تفریحی و گردشگری اقتصاد استان رونق گرفته و سرانه درآمد مردم افزایش مییابد ضمن اینکه اشتغال هم در همین راستا بیشتر میشود.
وی با بیان اینکه برای توسعه اقتصاد استان راهی به جز توسعه صنعت گردشگری نداریم، اضافه کرد: هر نقطه از استان دارای یک ظرفیت گردشگری است به عنوان مثال جنوب استان با توجه به طبیعت زیبا و جاذبههای تاریخی بیشترین پتانسیل را دارد با اینحال هنوز از این بستر آنگونه که باید برای توسعه استان استفاده نشده فارغ از اینکه مسیر اشتغال گلستان هم از این راه میگذرد.
طهماسبی ادامه داد: استان گلستان بیش از یکصد سال است که کشاورزی را تجریه کرده اما تغییری در وضعیت اقتصاد مردم منطقه رخ نداده است زیرا کشت محصولی مانند گندم در سطح یک هکتار حدود 100 میلیون درآمد دارد در حالیکه با ایجاد پروژه گردشگری در همین مساحت میتوان درآمدی چندبرابری عاید مردم استان شود.
به نظر میرسد در حوزه گردشگری باید از استانهای مجاور الگو برداری شود تا در این منطقه هم شاهد رونق اقتصادی باشیم.
وی از تاخیر در صدور مجوز تله کابین در گلستان انتقاد کرد و گفت: درحالیکه استان همسایه ما یعنی مازندران و گیلان دارای چند تله کابین هستند هنوز پس از بیش از یک دهه مجوز تله کابین به بهانه مشکلات محیط زیستی به استان داده نشده که این منطقی نیست چراکه دو استان شمالی کشور با وجود همین طبیعت جنگلی مجوز را دریافت و این پروژه را راهاندازی کردهاند.
انتهای پیام/