مجتمع فولادی خرمدشت قطب تولید میلگرد در کشور است
استاندار قزوین، گفت: مجموعه فولادی خرمدشت استان قزوین از قطب های تولید میلگرد در کشور است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، محمد نوذری، استاندار قزوین در جریان چهارشنبه های صنعتی با همراهی محمد میرزایی، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای استانداری قزوین، رضا صفاری، مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان قزوین و جمعی از مسئولین حوزه اقتصادی با حضور در شهرک صنعتی خرمدشت از چند واحد صنعتی از جمله از کارخانه فولاد خرمدشت، بازدید کرد.
نوذری در حاشیه این بازدید در جمع خبرنگاران اظهار کرد: توسعه و ارتقای واحدهای تولیدی مستقر در استان قزوین از اولویتهای مهم دولت چهاردهم است.
وی ادامه داد: این مجتمع فولادی که از قطبهای تولید میلگرد در کشور است از سهامداران شرکتهای ذوبآهن اصفهان و فولاد مبارکه است.
استاندار قزوین افزود: این واحد تولیدی توانسته است با تولید مقاطع طویل فولادی شامل میلگرد سایز 8 تا 32 آجدار با گریدهای A3 ، A2 و A4 برای بیش از 270 نفر به صورت مستقیم ایجاد اشتغال کند، که در نوع خود کم نظیر است.
نوذری عنوان کرد: ظرفیت تولید این مجموعه حدود 3� � هزار تن میلگرد آجدار و کلاف در سال است، که در کشور جز واحد های فعال و بی نظیر است.
وی در ادامه با اشاره به حل مشکلات تعهدات بانکی این واحد بیان کرد: با تصویب ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان قزوین، موضوع ترخیص کشنده های این واحد صنعتی نیز حل و فصل خواهد شد.
در ادامه این بازدید مجید سعیدیان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این مجموعه یکی از شرکتهای تأثیرگذار در حوزه تولید مقاطع فولادی استان قزوین محسوب میشود که در حال حاضر با مسائلی در حوزههای بانکی مواجه است.
عضو هیئت مدیره اتحادیه صادرکنندگان استان قزوین، ادامه داد: موضوع قطعیهای مکرر برق نیز از دیگر مشکلات این واحد تولیدی است.
سعیدیان تصریح کرد: این روزهای صادرات فولاد با چالشهای بسیاری روبهرو شده و همین موضوع انگیزههای صادراتی را از صادرکنندگان گرفته است.
یکی از مسائلی که در زمینه صادرات فولاد چالشبرانگیز شده، عوارض صادراتی است.
وی عنوان کرد: با توجه به دستورالعمل های جدید، شرکت های تولیدکننده فولاد موظف شده اند ارز حاصل از صادرات محصول خود را به قیمت نیمایی به دولت ارائه دهند.
این موضوع مشکلات جدی را به وجود آورده است.
عضو هیئت مدیره اتاق بازرگانی استان قزوین یادآور شد: دولت برای تعیین عوارض در زنجیره فولاد باید تعریفی دقیق از مواد خام، نیمهخام و محصول نهایی داشته باشد و تا زمانی که این تعریف بهصورت روشن انجام نگیرد، شاید انجمنها و اتحادیهها به جان همدیگر بیفتند.
سعیدیان در پایان تأکید کرد: امیدواریم دولت با پیگیری موانع و مشکلات صنعت گران، کمک حال ما باشد.
انتهای پیام/