خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 31 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مراجعه بیش از ۲۰۰۰ نفر به مراکز درمانی در ۴۸ ساعت

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 27 فروردین 1404 - 16:53
اهواز ـ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از مراجعه بیش از ۲۰۰۰ نفر طی ۴۸ ساعت گذشته به دلیل گرد و خاک به مراکز درمانی خبر داد.
نفر،درمان،سرپايي،بستري،گرد

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر میثم معزی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز ظهر امروز چهارشنبه در گفتگوای رسانه‌ای بیان کرد در ۴۸ ساعت گذشته، ۲ هزار و ۲۶ نفر با عارضه قلبی و تنفسی به دنبال وقوع گرد و خاک به مراکز درمانی مراجعه کردند.
دکتر معزی با بیان این مطلب افزود: از این تعداد، یک هزار و ۷۸۷ نفر به صورت سرپایی درمان شدند و ۲۳۹ نفر بستری شده و تحت درمان قرار گرفتند.
وی اظهار کرد: در روز نخست وقوع پدیده گرد و خاک در استان (۲۵ فروردین‌ماه) از ۹۸۶ مراجعه‌کننده، ۸۷۷ نفر به صورت سرپایی درمان و ۱۰۹ نفر بستری شدند و در روز ۲۶ فروردین‌ماه نیز از یک هزار و ۴۰ مراجعه‌کننده، ۹۱۰ نفر خدمات درمانی سرپایی دریافت نمودند و ۱۳۰ نفر نیز بستری هستند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز تاکید کرد: در شرایط نامساعد جوی و وقوع گرد و خاک، همه مردم به ویژه گروه‌های پرخطر از جمله کودکان، زنان باردار، سالمندان و افراد با بیماری‌های تنفسی حتی الامکان در منزل بمانند.