توانمندسازی جامعه هدف رسالت اصلی بهزیستی مرکزی است
مدیرکل بهزیستی استان مرکزی گفت: ارتتقای کیفیت زندگی جامعه هدف از طریق سه رکن اساسی آموزش، توانمندسازی و ظرفیت سازی است و توسعه کسب وکارهای کوچک و زودبازده با محوریت توانمندسازی جامعه هدف، در دستور کار بهزیستی قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، محمود حسین آبادی عصر امروز در نشست کسبوکار ویژه تسهیلگران توانبخشی مبتنی بر جامعه روستایی اظهار داشت: سازمان بهزیستی یک نهاد تخصصی با تکیه بر علوم مددکاری اجتماعی و روانشناسی است که مأموریت اصلی آن ارتقای کیفیت زندگی جامعه هدف از طریق سه رکن اساسی آموزش، توانمندسازی و ظرفیتسازی است.
وی افزود: در این راستا، راهاندازی کسبوکارهای پایدار و بومی بهعنوان یکی از ابزارهای مؤثر در مسیر توانمندسازی افراد دارای معلولیت و دیگر گروههای تحت پوشش است که توسعه کسبوکارهای کوچک و زودبازده با محوریت توانمندسازی جامعه هدف، رسالت اصلی تسهیلگران بهزیستی است.
مدیرکل بهزیستی استان مرکزی با اشاره به نامگذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری با عنوان سرمایه گزاری برای تولید عنوان کرد: تحقق شعار سال نیازمند آن است که سرمایه انسانی و اجتماعی در خدمت تولید ملی قرار گیرد.
تسهیلگران توانبخشی نقش بسیار کلیدی در شناسایی استعدادها، جهتدهی صحیح منابع، و هدایت جامعه هدف به سمت کسبوکارهای خلاقانه و متناسب با ظرفیتهای بومی و محلی ایفا میکنند.
حسین آبادی پرورش گیاهان زودبازده بهویژه قارچ را یکی از نمونههای قابل اجرا در مناطق روستایی دانست و گفت: با بهرهگیری از این نوع طرحها، میتوان به سرعت شاهد نتیجهبخشی اقتصادی، خوداتکایی خانوارهای تحت پوشش و همچنین افزایش اعتماد به نفس در بین توانیابان بود.
این مدلها علاوه بر درآمدزایی، نوعی الگوی موفق از اشتغال پایدار محسوب میشوند.
وی از تشکیل صندوق فرصت شغلی سازمان بهزیستی کشور برای نخستینبار خبر داد و خاطرنشان کرد: این صندوق با هدف حمایت مالی و فنی از طرحهای اشتغالزایی، تأمین سرمایه اولیه برای کسبوکارهای کوچک، و تقویت زنجیرههای ارزش در فرآیند تولید و فروش راهاندازی شده است.
امیدواریم با تداوم این دورهها، شاهد افزایش اثربخشی مداخلات اجتماعی و اقتصادی سازمان در سطح روستاها و مناطق کمبرخوردار باشیم.
انتهای پیام/711/