خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 31 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عراق در پی اظهارات جوزف عون، سفیر لبنان را فراخواند

اعتماد | همه | چهارشنبه، 27 فروردین 1404 - 19:12
وزارت خارجه عراق، در اعتراض به سخنان غیر مسئولانه رئیس جمهوری لبنان درباره حشد شعبی، سفیر این کشور در بغداد را فراخواند تا مراتب نارضایتی و اعتراض خود را ابلاغ کند.
شعبي،لبنان،عراق

وزارت خارجه عراق، در اعتراض به سخنان غیر مسئولانه رئیس جمهوری لبنان درباره حشد شعبی، سفیر این کشور در بغداد را فراخواند تا مراتب نارضایتی و اعتراض خود را ابلاغ کند.
کد خبر: 708284 | ۱۴۰۴/۰۱/۲۷ ۱۹:۱۰:۴۹
اظهارات جوزف عون رئیس جمهوری لبنان علیه حشد شعبی، خشم و نارضایتی مقامات عراقی را به دنبال داشته است.
به گزارش تسنیم، وزارت خارجه عراق، در اعتراض به سخنان غیر مسئولانه رئیس جمهوری لبنان درباره حشد شعبی، سفیر این کشور در بغداد را فراخواند تا مراتب نارضایتی و اعتراض خود را ابلاغ کند.
وزارت خارجه عراق تاکید کرد اظهارات رئیس جمهوری لبنان درباره حشد شعبی پذیرفتنی نیست، عون نباید عراق را در بحران داخلی لبنان وارد کند.
این وزارت تصریح کرد که حشد شعبی، جزء و بخش مهمی از ساختار امنیتی نظامی عراق است.