تمرکز دولت چهاردهم بر تقویت مهارتهای شغلی زنان - تسنیم
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با تأکید بر ضرورت حضور همزمان زنان و مردان در مسیر توسعه کشور، از برنامه های سه گانه دولت چهاردهم برای ارتقای مهارت های شغلی زنان و حمایت از معیشت خانواده ها خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، زهرا بهروزآذر معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده، عصر امروز در حاشیه همایش مدیران ستادی و استانی سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در کرج از برنامههای جدید دولت برای توانمندسازی زنان خبر داد و با تاکید بر اهمیت نقش زنان در مسیر پیشرفت کشور اظهار داشت: برای دستیابی به قلههای توسعه، حضور همزمان و مؤثر زنان و مردان در عرصههای مختلف الزامی است.
وی افزود: در حوزه ارتقای مهارتهای شغلی زنان، دولت چهاردهم سه محور اصلی را دنبال میکند؛ مهارتهای بنیادین، مهارتهای فنی و مهارتهای کسبوکار.
هدف ما این است که با تقویت این مهارتها، زنان بتوانند مسیر پیشرفت شغلی خود را با قدرت طی کنند.
از پیش از نوروز، اقداماتی مانند توزیع سبدهای معیشتی آغاز شده و ادامه خواهد داشت.
همچنین، تسهیلات ویژهای برای زنان سرپرست خانوار در نظر گرفته شده است.
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده این تسهیلات را شامل وامهای قرضالحسنه برای راهاندازی کسبوکارهای کوچک دانست و تصریح کرد: کشور ظرفیتهای بالایی برای سرمایهگذاری دارد.
نگاه مثبت به فرصتها، کلید خلق آیندهای روشن برای زنان ایران است.
همه 40 میلیون زن ایرانی توانایی ایجاد فرصتهای نو را دارند و ما وظیفه داریم مسیر را برای آنها هموار کنیم.
ارتقای مهارتهای شغلی بانوان در دستورکار دولت است
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده همچنین در دومین روز اجلاس مدیران ستادی و استانی سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور که در مرکز تربیت مربی برگزار شد، گفت: برای دستیابی به قلههای پیشرفت کشور، باید از ظرفیتهای زنان و مردان به صورت توأمان بهره گرفت.
وی با اشاره به آمارهای رو به رشد در مشارکت زنان در عرصههای علمی و تخصصی، از جمله حضور 61 درصدی دختران در ورودی دانشگاهها و سهم 24 درصدی آنها در ثبت اختراعات مطرح کرد: این ارقام نشاندهنده شایستگی زنان ایرانی برای ایفای نقشهای مؤثر در تمامی حوزههاست.
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به تکلیف برنامه هفتم توسعه برای ارتقای مهارتهای شغلی زنان، تصریح کرد: یکی از مهمترین الزامات این مسیر، شناسایی موانع رشد با مشارکت خود زنان و یافتن راهکارهای مشترک برای رفع آنهاست.
بهروزآذر مهارتهای بنیادین، فنی تکنولوژیکی و کسبوکار را سه مؤلفه اصلی توانمندسازی شغلی زنان دانست و تأکید کرد: این مهارتها باید در قالب سرفصلهای آموزشی استاندارد، طراحی و توسعه یابند تا فرآیند کارآفرینی به صورت واقعی محقق شود.
وی ضمن انتقاد از فضای ذهنی منفی نسبت به سرمایهگذاری و کارآفرینی گفت: باید روایتهای مثبت از موفقیتهای اقتصادی زنان در کشور ترویج و نگرش کارآفرینانه در جامعه تقویت شود.
با همکاری معاونت زنان، تسهیلات تکلیفی ویژهای برای زنان سرپرست خانوار در سال جاری تبیین و تخصیص داده خواهد شد.
انتهای پیام/