خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راهیان نور، مأموریتی از سوی امام زمان (عج) برای رساندن پیام شهداست

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 28 فروردین 1404 - 01:06
قم- راوی دفاع مقدس با اشاره به اهنیت راهیان نور گفت: ما نمایندگان امام زمان (عج) در رساندن پیام شهدا هستیم و باید مأموریت خود را با نگاهی آسمانی و متعهدانه دنبال کنیم.
شهدا،انقلاب،اشاره،كاجي،راهيان،انس،شهادت،معنوي،دانشجويي،تحول، ...

به گزارش خبرنگار مهر، حسین کاجی عصر چهارشنبه در آئین اختتامیه اردوهای راهیان نور دانشجویی استان قم که در مؤسسه آموزشی و پرورشی امام خمینی (ره) برگزار شد، با بیان اینکه کاروان‌های راهیان نور صرفاً یک برنامه زیارتی نیست، اظهار کرد: ما در این مسیر، مسئول اجرایی نیستیم، بلکه نمایندگانی هستیم که از سوی امام عصر (عج) مأمور شده‌ایم تا پیام شهدا را به نسل امروز منتقل کنیم.
وی با بیان خاطره‌ای از سفر اخیر خود به مناطق عملیاتی جنوب کشور گفت: برای من، زیارت قبور شهدا، طواف دل بر گرد مزارهای نورانی آنان است و خاک سرزمین شهیدان را تبرک برداشتم؛ چراکه وصیت کرده‌ام کنار شهدا دفن شوم و امیدوارم عاقبتم ختم به شهادت باشد.
کاجی در ادامه با بیان خاطره‌ای از حضور در یکی از همایش‌های دانشجویی دانشگاه شیراز، به داستان تحول معنوی یکی از شهدای خاص اشاره کرد و گفت: در آن جمع، سخن از جوانی زرتشتی‌زاده بود که پس از مسلمان شدن، حافظ قرآن و نهج‌البلاغه شد و در عملیات رمضان به شهادت رسید و این تحول، نتیجه تربیت انقلابی و انس با معارف اهل‌بیت علیهم‌السلام بود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره نهج‌البلاغه گفت: حضرت آقا نهج‌البلاغه را آئین‌نامه انقلاب اسلامی می‌دانند و خانه‌ای که در آن این کتاب نباشد، باید این خلأ را پر کند، بخرید، بخوانید و به آن عمل کنید و من قول می‌دهم سال آینده به دانشگاه‌های شما بیایم و از شهدا و نهج‌البلاغه بیشتر بگویم.
راوی دفاع مقدس در پایان با اشاره به شخصیت معنوی و تربیتی شهید حسین علم‌الهدی، یادآور شد: این شهید عزیز شب پیروزی انقلاب، تا سحر بر زمین گریه کرد و از خطراتی که انقلاب را تهدید می‌کرد، سخن گفت.
او حتی در بند زندان، نماز جماعت برپا می‌کرد و این رشد و بصیرت، ثمره تربیت علوی و انس با نهج‌البلاغه بود.