خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مزار شهدای گمنام تربت جام عطرافشانی شد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 28 فروردین 1404 - 12:53
تربت جام - آئین عطرافشانی مزار شهدای گمنام شهرستان تربت جام به مناسبت فرارسیدن روز ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.
ارتش،امام،تربت،جام،نيروهاي،احد،اطاعت،گرايي،موقت

به گزارش خبرنگار مهر، صبح پنج شنبه در آئین عطرافشانی مزار شهدای گمنام تربت جام حجت الاسلام مصطفی دامن پاک جامی، امام جمعه موقت شهرستان تربت جام ضمن تبریک هفته ارتش جمهوری اسلامی ایران، اظهار کرد: در مرحله اول، جنگ احد یک فتح الفتوح بود اما چه شد که فرماندهان بزرگی مثل حمزه سیدالشهدا به شهادت رسیدند، دو چیز در جنگ احد مطرح بود یکی نگاه دنیا گرایی و رسیدن به غنایم، دوم عدم اطاعت از فرمانی که پیامبر اکرم (ص) داده بودند.
امام جمعه موقت شهرستان تربت جام ادامه داد: نقطه مخالف و نبود این دو مورد در نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران یعنی نه نگاه مادی گرایی و نه مورد دوم، نبود مساله عدم اطاعت پذیری نیروهای مسلح ما از مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) به عنوان فرماندهی کل قوا که این علاقه امام خامنه ای و ارتش نشأت گرفته از سال‌های اول انقلاب است که حضرت امام خمینی (ره) ایشان را به عنوان نماینده خودشان در ارتش معرفی کردند و این علاقه در طول سالیان متمادی امروز ارتش ما را در داخل کشور و در بستر کل جهان به این جا رسانده است.
وی افزود: این ویژگی‌ها ارتش ما را به نتیجه نهایی خود خواهد رساند و آن آماده کردن زمینه ظهوری هست که همه ما در کنار این نیروهای باصلابت به هدف نهایی گسترش عدل و عدالت در زیر علم و پرچم مهدی موعود (عج) خواهیم رسید.