یونیسف: روزانه 27 کودک در غزه قربانی جنایات اسرائیل میشوند - تسنیم
نهادهای سازمان ملل از جمله یونیسف با اشاره به اینکه از ماه قبل و هم زمان با ازسرگیری تجاوزات وحشیانه اسرائیل، 500 هزار نفر در غزه بار دیگر آواره شده اند و هیچ امکاناتی برای آنها وجود ندارد، گزارش دادند روزانه 27 کودک در غزه جان خود را از دست می دهند.

به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، سازمان ملل متحد با هشدار درباره بحران انسانی در نوار غزه اعلام کرد که اسرائیل همچنان مانع توزیع کمکهای بشردوستانه در نوار غزه میشود و حدود 500 هزار فلسطینی از 18 مارس همزمان با از سرگیری حملات اسرائیل علیه نوار غزه، بار دیگر آواره شدهاند.
اسرائیل اجازه انجام ماموریتهای انسانی در غزه را نمیدهد
استیفانی ترمبلی، سخنگوی معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در یک کنفرانس مطبوعاتی در نیویورک گفت: نزدیک به دو ماه است که کمکهای بشردوستانه وارد نوار غزه نشده و باید کمکها بدون وقفه به این منطقه برسد.
ما همچنین خواستار برقراری آتش بس مجدد و آزادی همه اسرا هستیم.
این مسئول سازمان ملل تاکید کرد: کارکنان بخش بشردوستانه در غزه همچنان در انجام وظایف خود با مشکلات زیادی مواجههاند و اسرائیل انجام ماموریتهای انسانی در این باریکه را نمیدهد.
وی تصریح کرد: محدودیتهایی که اسرائیل در دسترسی به کمکهای بشردوستانه در غزه ایجاد کرده، اجازه نمیدهد که بیمارستانها به شکل کارآمد فعالیت کنند و جان مجروحان و بیماران بیشتری در معرض خطر قرار میگیرد.
بعد از 18 مارس 500 هزار نفر در غزه آواره شدهاند
دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد هم در همین زمینه اعلام کرد که حدود 500 هزار فلسطینی از 18 مارس به دنبال از سرگیری جنگ اسرائیل علیه غزه و نادیده گرفتن توافق آتش بس بار دیگر آواره شدند.
این نهاد سازمان ملل گزارش داد: صدها هزار فلسطینی بارها قبل از آتش بس موقت در 19 ژانویه 2025 آواره شده بودند.
حملات جاری اسرائیل در سراسر نوار غزه همچنان اثرات مخربی بر غیرنظامیان میگذارد و مرگ، آوارگی و ویرانی همه جای غزه را فرا گرفته است.
دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل که تیمهای آن هفته گذشته از مکانهای آوارگان در خان یونس در جنوب نوار غزه بازدید کرده بودند، گزارش داد: اکثریت مردم غزه در پناهگاههای بسیار شلوغ زندگی میکنند و با کمبود سرپناه، غذا، آب و دارو مواجه هستند.
در این گزارش آمده است که نیروهای امدادی اعلام کردهاند دیگر چادری برای آوارگان در سراسر غزه نمانده و مثلا در شهرک بنی سهیلا در خان یونس تنها چند پتو به خانوادهها داده شد.
سوء تغذیه حاد در نوار غزه بدتر شده و تعداد کودکانی که در ماه مارس تغذیه تکمیلی دریافت میکردند، بیش از دو سوم کاهش یافته است.
خطر فزاینده شیوع بیماریهای عفونی
از سوی دیگر، سخنگوی کمیته بینالمللی صلیب سرخ با اعلام اینکه فعالیتهای نهادهای آن در غزه با محدودیتهای بسیار شدید مواجه است، هشدار داد: عدم ورود سوخت به نوار غزه، زیرساختهای حیاتی مانند سیستمهای تصفیه آب و بیمارستانها را در معرض فروپاشی کامل قرار داده است.
صلیب سرخ درباره تشدید خطر شیوع بیماریهای واگیردار در میان آوارگان غزه هم هشدار داده و تاکید کرد که به دلیل فقدان زیرساختهای فاضلاب، نبودن آب آشامیدنی سالم و ازدحام جمعیت در چادرها، شرایط هر لحظه خطرناکتر میشود.
هرروز 27 کودک در غزه جان خود را از دست میدهد
صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) هم به نوبه خود درباره وضعیت کودکان غزه هشدار داده و اعلام کرد: وضعیت در نوار غزه وحشتناک است و ما در لبه پرتگاه قرار داریم.
یونیسف تاکید کرد: میزان کودکانی که از زمان آغاز جنگ در غزه جان خود را از دست دادهاند به 27 نفر در روز میرسد.
جامعه بین المللی باید اسرائیل را برای ورود کمکها به غزه تحت فشار قرار دهد و نباید از کمکهای انسانی به عنوان یک ابزار باجگیری در جنگ استفاده شود.
این سازمان بینالمللی گزارش داد که 39 هزار کودک یتیم در نوار غزه وجود دارد و 16 هزار نفر از جمله 4000 کودک برای درمان باید به خارج از غزه منتقل گردند.
انتهای پیام/