خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عکاسان انقلابی ورامین تجلیل شدند؛هر فریم، روایتی از مظلومیت فلسطین

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 28 فروردین 1404 - 17:07
ورامین - در آیینی پرشور و انقلابی، از ۱۰ عکاس برتر مسابقه عکاسی راهپیمایی روز جهانی قدس ورامین تقدیر شد.
هنرمندان،مقاومت،اسلامي،فلسطين،مسابقه،افشاي،محمودي،برگزيدگان، ...

به گزارش خبرنگار مهر، آئین باشکوه تجلیل از برگزیدگان مسابقه عکاسی راهپیمایی حماسه‌آفرین روز جهانی قدس ورامین، بعد از ظهر پنجشنبه، با حضور حجت‌الاسلام سیدمحسن محمودی برگزار شد.
در این رقابت هنری و جهادی، ۱۶۵ اثر فاخر با موضوع حمایت از مردم مظلوم فلسطین به دبیرخانه مسابقه ارسال شد که پس از بررسی‌های دقیق، ۱۰ عکس برتر توسط هیئت داوران انتخاب و از هنرمندان متعهد و انقلابی تقدیر شد.
محمودی در این مراسم با تأکید بر نقش بی‌بدیل هنر در افشای جنایات رژیم صهیونیستی، خطاب به برگزیدگان اظهار داشت: هنر عکاسی، سلاح قدرتمند در جبهه رسانه‌ای مقاومت است!
هر فریم شما، روایتی ماندگار از مظلومیت مردم فلسطین و جنایات کودک کشان صهیونیست است.
امروز وظیفه ما است که با تمام توان، صدای فریاد مردم غزه را به گوش جهانیان برسانیم.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران با تجلیل از ایستادگی دلیرانه مردم فلسطین، خاطرنشان کرد: ملت غزه با تقدیم بیش از ۵۰ هزار شهید، درس مقاومت و عزت را به جهانیان آموخته‌اند.
هنرمندان انقلابی ایران نیز با زبان تصویر و قلم، پرچم مبارزه با استکبار را برافراشته نگه داشته‌اند.
وی با اشاره به تعهد هنرمندان ایرانی در پاسداری از آرمان‌های انقلاب اسلامی، تصریح کرد: انقلاب اسلامی ایران همواره حامی مظلومان جهان بوده و خواهد بود.
امروز عکاسان و هنرمندان ما، سربازان جبهه فرهنگی هستند که با آثار خود، حقانیت مقاومت را به تصویر می‌کشند.
این مسابقه ارزشمند به همت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، بسیج هنرمندان، بسیج رسانه و کانون خدمت رضوی برگزار شد و گامی دیگر در راستای ترویج فرهنگ مقاومت و افشای چهره خون‌آشام رژیم صهیونیستی بود.