پیشرفت طرحهای ورزشی قم با تأمین اعتبار ۲۵۰ میلیارد تومانی
قم- نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی از پیگیری جدی وضعیت دو پروژه ورزشی مهم استان با تأمین اعتبار ۲۵۰ میلیارد تومانی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام والمسلمین قاسم روانبخش بعدازظهر پنجشنبه در جلسه بررسی و پیگیری وضعیت مجموعه ورزشی تختی و ورزشگاه ۴۵۰۰ نفری امام رضا (ع) در منطقه پردیسان که با حضور جمعی از مسئولان استانی برگزار شد، اظهار کرد: مجموعه ورزشی تختی که بهصورت اختصاصی برای بانوان طراحی شده است، با مشکل اشراف ساختمانهای اطراف مواجه است و مقرر شد در قالب یک طرح مطالعاتی جدید، راهکارهای رفع این مشکل بررسی و هزینه آن برآورد شود.
وی افزود: این مطالعات در مدت ۲۰ تا ۳۰ روز آینده و با ترک تشریفات قانونی انجام خواهد شد تا با پوشش اصولی و ایمن فضا، مجموعه در نهایت تا مهرماه در اختیار بانوان قرار گیرد و این طرح با هدف ارتقای زیرساختهای ورزشی ویژه بانوان دنبال میشود و تا حصول نتیجه نهایی از سوی نمایندگان مجلس بهطور جدی پیگیری خواهد شد.
نماینده مردم قم در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت ورزشگاه امام رضا (ع) پردیسان اشاره کرد و گفت: این پروژه با مشکلات حقوقی متعددی مواجه است و پیمانکار قبلی به دلیل اجرای ناقص سقف سالن، مکلف به پرداخت خسارات وارده بر اساس نرخ روز خواهد بود.
روانبخش با بیان اینکه طرح احداث این ورزشگاه تاکنون حدود ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته، افزود: برای تکمیل آن به ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است و در جلسه اخیر مقرر شد ۲۵۰ میلیارد تومان از این مبلغ از محل منابع وزارت ورزش، سازمان برنامهوبودجه و طرح مولدسازی داراییهای دولت تأمین شود.
وی در ادامه تصریح کرد: بر اساس توافقات صورتگرفته، ۱۵۰ میلیارد تومان از محل مولدسازی و ۱۰۰ میلیارد تومان نیز از محل اوراق مالی به این طرح اختصاص خواهد یافت تا با تأمین این منابع، روند ساخت و بهرهبرداری از این مجموعه تسریع شود.