خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روایت تسنیم از یک تکریم متفاوت/معلمی از کردستان اخراج نشد

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 28 فروردین 1404 - 17:36
مراسم تکریم و معارفه مدیرکل آموزش و پرورش کردستان متفاوت تر از سایر مراسمات برگزار شد.
آموزش،پرورش،كردستان،معلمان،نفر،مديركل،مراسم،جامعه،فرهنگيان،س ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، مراسم تکریم و معارفه مدیرکل آموزش و پرورش کردستان ظهر امروز متفاوت‌تر از سایر مراسمات برگزار شد؛ مراسمی که به پاس قدردانی از سال‌ها تلاش صادقانه و خدمات ارزشمند یک یار فرهنگی در سالن همایش آموزش و پرورش کردستان انجام شد.
در این مراسم که با حضور معاون وزیر، امام جمعه سنندج، نمایندگان مردم در مجلس و خبرگان رهبری، مسئولان استانی و شهرستانی، جامعه شریف فرهنگیان و معلمان زحمت‌کش و جمعی از والدین دانش‌آموزان برگزار شد، ابتدا خوش‌گوار معاون تربیت بدنی اداره کل آموزش و پرورش کردستان به مهمانان خیرمقدم عرض کرد.
فاتحی مجری توانمند سنندجی با سرودن اشعار و وصف‌های زیبا از زحمات معلمان و اجرای فوق‌العاده‌اش سالن را به وجد آورد!
به طوری‌که حاضران با دست زدن وی را همراهی می‌کردند.
در این مراسم پس از سخنرانی مسئولان؛ نوبت و تریبون به مدیرکل سابق آموزش و پرورش کردستان رسید؛ هاشم ناظمی‌جلال ضمن خیرمقدم به همه مهمانان و خداحافظی و طلب حلالیت از معلمان، بازنشستگان، مردم و اصحاب رسانه، والدین و دانش‌آموزان اظهار کرد: از سال 1371 زمانی‌که وارد آموزش‌وپرورش شدم، از سطح کلاس درس، مدیر مدرسه، کارشناس کارم را شروع کردم، 4 سال رئیس آموزش و پرورش شهرستان قروه بودم، 9 سال مدیرکل حج و زیارت و سپس در 3 سال اخیر توفیق خدمتگزاری و نوکری جامعه فرهنگیان را داشتم و اکنون که به بازنشسته شدم، از همه عزیزان خداحافظی می‌کنم.
وی با بیان اینکه همواره خود را خاک زیر پای 24 هزار نفر فرهنگی کردستان دانسته و می‌دانم، گفت: زندگیم را مدیون معلمان عزیزم هستم که امروز یکی از آن بزرگواران در این مراسم حضور داشته و وقتی که وارد سالن شدم، به نشانه احترام و قدرشناسی، دستش را بوسیدم.
مدیرکل سابق آموزش و پرورش کردستان به ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در دوران کرونا، ترویج نماز و برپایی اقامه نماز در مدارس و پروژه مهر خاطرنشان کرد: با تلاش همه همکاران در اکثر شاخص‌ها بالاتر از میانگین کشوری بودیم و مهر ماندگاری را داشتیم.
سال 1404 بعد از دو سال وقفه کرونایی، آموزش را به صورت حضوری ادامه دادیم.
در اتفاقات سالیان اخیر با همه سختی‌ها و شش ماه مشکلات اجازه ندادیم کوچکترین مشکلی برای دانش‌آموزان ایجاد شود.
وی افزود: در جریان اغتشاشات سال 1401 دشمنان قسم خورده می‌خواستند برای آموزش و پرورش و جامعه شریف معلمان مشکلات ایجاد کنند و برخی‌ از اصحاب رسانه و کسانی که قلم به دست داشتند با آمارهای متناقض می‌گفتند که از سوی هیئت تخلفات اداری برای 600 نفر و یا 700 نفر حکم صادر شده است!
در حالی‌که به 60 نفر هم نرسید و تاکنون یک نفر از این افراد از آموزش و پرورش اخراج نشده است.
ناظمی‌جلال توضیح داد: از 60 نفر نیز، 10 تا 12 نفر حکم سخت صادر شده که در مرحله بعدی تجدید نظر با ورود بنده و نگاه مثبت مسئولان کشوری از وزارتخانه و همراهی خود معلمان، مسئله با بهترین شکل حل می‌شود.
وی همچنین از ماجرای اخیر در روستای کرجو برای دانش‌آموزان ابراز تأسف و آزرده خاطر شد و گفت: نباید با قصور یک نفر، خدمات جامعه شریف معلمان را نادیده گرفت، کسانی که از جیب شخصی خودشان هزینه و کمک می‌کنند و یا معلمانی که برای دانش‌آموزان جانشان را تقدیم کرده‌اند.
مدیرکل سابق آموزش و پرورش کردستان در پایان به رسم ادب و قدرشناسی، در برابر جامعه معلمان و فرهنگیان کردستان تعظیم کرد و ضمن آرزوی موفقیت برای مدیرکل جدید، از همه همکاران خواست که وی را همراهی کنند.
معاون استاندار کردستان نیز در این مراسم اظهار داشت: آموزش و پرورش یکی از دستگاه‌های بسیار اثرگذار در عرصه تعلیم و تربیت است و رسالت خطیری بر عهده این نهاد قرار دارد.
استعدادیابی، تقویت و هدایت دانش آموزان یکی از وظایف مهم و حیاتی آموزش و پرورش است
به گزارش تسنیم؛ در پایان سید فواد حسینی به عنوان مدیرکل جدید آموزش و پرورش کردستان معرفی و از سال‌ها تلاش و زحمات هاشم ناظمی‌جلال در این مسئولیت قدردانی شد.
حسینی از فرهنگیان خوشنام و مردمی استان کردستان و دانش آموخته رشته مدیریت بوده که سابقه 16 سال مدیریت مدارس دولتی در مقاطع مختلف تحصیلی و 8 سال مدیریت آموزش و پرورش شهرستان‌های ‌مریوان و ناحیه یک شهرستان سنندج را در کارنامه خود دارد.
انتهای پیام/481/