خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تأمین اعتبار جدید برای پروژه‌های ورزشی قم - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 28 فروردین 1404 - 18:12
نماینده قم در مجلس شورای اسلامی گفت: 250 میلیارد تومان اعتبار جدید برای تکمیل پروژه های ورزشی قم، از جمله ورزشگاه 4500 نفری پردیسان و ورزشگاه بانوان اختصاص خواهد یافت.
ورزشگاه،اعتبار،تومان،پرديسان،قم،تأمين،پروژه،4500

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین قاسم روانبخش امروز در جلسه‌ای که به بررسی وضعیت مجموعه ورزشی تختی و ورزشگاه 4500 نفری امام رضا (ع) پردیسان اختصاص داشت، از پیگیری‌های انجام‌شده برای تأمین اعتبار به منظور تکمیل این پروژه‌ها خبر داد.
وی افزود: با پیگیری‌های مستمر از سوی سازمان برنامه و بودجه و وزارت ورزش، مبلغ 250 میلیارد تومان اعتبار برای ورزشگاه پردیسان اختصاص خواهد یافت.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی، از اقدامات ویژه‌ای برای ورزشگاه تختی خبر داد و گفت: این ورزشگاه که ویژه بانوان است، قرار است پس از انجام مطالعات جدید برای جلوگیری از اشراف ساختمان‌های اطراف، در مدت 20 روز تا یک ماه آینده، به‌طور کامل بررسی و طرح‌های لازم برای پوشش فضای آن تهیه شود.
روان‌بخش تصریح کرد: هدف این است که این ورزشگاه تا مهرماه سال جاری در اختیار بانوان قرار گیرد و تا رسیدن به نتیجه نهایی، پیگیری‌های لازم ادامه خواهد یافت و این پروژه نباید نیمه‌تمام رها شود.
وی همچنین در مورد ورزشگاه 4500 نفری امام رضا (ع) در پردیسان گفت: این پروژه با مشکلات حقوقی جدی روبه‌رو است.
به‌ویژه پیمانکار قبلی باید خسارت‌های وارده به ورزشگاه، ناشی از اجرای ناقص سقف، را به‌روزرسانی و پرداخت کند.
نماینده قم در مجلس افزود: بر اساس برآوردها، این پروژه نیازمند 500 میلیارد تومان اعتبار است و تاکنون 40 درصد پیشرفت داشته است.
در این جلسه تصمیم گرفته شد که 250 میلیارد تومان اعتبار از طریق وزارت ورزش و سازمان برنامه و بودجه تأمین شود؛ به‌گونه‌ای که 150 میلیارد تومان از این مبلغ از محل مولدسازی و 100 میلیارد تومان از طریق اوراق تأمین خواهد شد.
با این اعتبار، فرایند ساخت و تکمیل ورزشگاه آغاز خواهد شد.
انتهای پیام/