خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارتقای کیفیت گندم و نان در گرو بها دادن به ترویج و آموزش است

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 28 فروردین 1404 - 19:31
مدیر ترویج و آموزش جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: ارتقای کیفی و کمی تولید گندم و نان در استان اردبیل در گرو همکاری و همگامی متولیان با ترویج و آموزش از مزرعه تا سفره است.
توليد،ترويج،گندم،آموزش،كشاورزي،نان،اردبيل،جهاد،محصول،آموزشي، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، جاوید صحرایی عصر پنجشنبه در میزگرد رسانه‌ای بررسی وضعیت گندم و نان تولیدی در اردبیل اظهار داشت: در کنار برنامه‌های آموزشی برای بهره‌برداران بخش کشاورزی به ویژه تولیدکنندگان گندم، سعی کردیم تا راهکارهای مناسب برای کشت، داشت و برداشت کیفی محصول را با الگوهای درست و مدرن ارائه کنیم تا با این افزایش ضریب نفوذ آموزش و ترویج بتوانیم به تولید کیفی گندم و نان کمک کنیم.
وی تصریح کرد: گندم برکت الهی است و سرمنشأ غذای سالم است و به عنوان یک محصول استراتژیک و قوت لایموت مردم جز مسائل و موضوعات مهمی است که روز 31 فروردین را نیز به نام روز ملی گندم و نان نامگذاری کردند.
مدیر ترویج و آموزش جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: در کنار اینکه تولید گندم در استقلال و نجات کشور در حوزه امنیت غذایی بسیار مهم است، در سال مزین به سرمایه‌گذاری برای تولید باید به تقویت تولید این محصول و خودکفایی کشور کمک کنیم که در مجموع از 135 هزار بهره‌بردار بخش کشاورزی، 53 هزار نفر آنها گندمکار بوده و برای انتقال یافته‌های آموزشی 83 دوره آموزشی را در سال گذشته برگزار کردیم.
صحرایی افزود: 10 مورد انتقال یافته‌های آموزشی به همراه تغییر رفتار و نگرش کشاورزان به تولید گندم با کیفیت با استفاده از گونه‌های تولید شده استان را شاهد بودیم و با وجود اینکه با کمبود نیرو در حوزه ترویج روبه‌رو هستیم اما 153 نیروی ترویج و آموزش در سطح استان و شهرستان‌ها در 38 مرکز جهاد کشاورزی سعی کردند تا در خدمت 135 هزار بهره‌بردار این بخش باشند.
وی از برگزاری آموزش انفرادی برای بیش از چهار هزار و 190 نفر و آگاهی سازی در فضای مجازی و رسانه‌ای اشاره کرد و ادامه داد: با هدف انتقال دانش و علوم جدید و بها دادن به امر سلامت غذایی و خودکفایی در کنار مجاهدت مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی، در شبکه مراقبت و ترویج و آموزش بخش کشاورزی سعی کردیم تا بر اطلاعات فعالان این بخش بیفزاییم.
مدیر ترویج و آموزش جهاد کشاورزی استان اردبیل ضرورت یکپارچگی سامانه‌ها و ارائه خدمات آموزشی مؤثر در ابعاد مختلف تغذیه محصول و خلأ گندم را یادآور شد و خاطرنشان کرد: 37 سازه در ترویجی در این بخش در نظر گرفته شده تا امکان بهره‌برداری و استفاده از ظرفیت آموزش و ترویج فراهم آید که یک‌هزار و 110 مددکار ترویجی نیز در این راستا کمک کار و یاریگر ما هستند.
صحرایی نقش حمایت، هدایت و ترویج را در امر تولید و حرکت سرمایه‌گذاری مولد یادآور شد و اضافه کرد: برای رسیدن به تولید کیفی نان استاندارد باید از مرحله تولید محصول در مزرعه تا خرید تضمینی، ذخیره‌سازی در سیلو، ارسال گندم به کارخانه آرد و همت نانوا زنجیره تولید به نحوی عمل کند تا با کیفیت‌ترین گندم تحویل مردم شود.
مدیر ترویج و آموزش جهاد کشاورزی استان اردبیل بیان کرد: ما همچنان معتقدیم در این فرآیند آموزش و ارتقای سطح کیفی و کمی فعالیت‌های بخش ترویج راهگشا و بسیار مؤثر خواهد بود.
به گزارش تسنیم، در این نشست مسئولان حوزه آرد و نان، بهداشت و غله فعالیت‌های خود را برای توانمندسازی نانوایان، تولید با کیفیت آرد و نان بیان کردند.
انتهای پیام/131