خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بسته کمک نظامی جدید آلمان برای اوکراین

مشرق | بین‌الملل | پنجشنبه، 28 فروردین 1404 - 22:52
دولت آلمان در بیانیه‌ای از ارسال جدیدترین بسته کمک نظامی خود به اوکراین خبر داد که شامل خودروهای زرهی، توپخانه‌های متحرک، موشک و مهمات نظامی است.
نظامي،اوكراين،روسيه،مسكو،آمريكا،تاس،تسليحات،فوريه

به گزارش مشرق از خبرگزاری تاس، بر اساس فهرست منتشرشده در پایگاه اطلاع‌رسانی دولت آلمان، برخی از اقلام ارسالی در این بسته نظامی عبارتند از ۶۶ خودروی زرهی MRA، موشک‌های سامانه‌های دفاع هوایی IRIS-T SLM، هفتاد پهپاد شناسایی وکتور به همراه لوازم جانبی، گلوله‌های تانک لئوپارد ۲ و ۲۸ هزار گلوله توپ کالیبرهای ۱۵۵ و ۱۲۲ میلی‌متری است.
همچنین، تجهیزات دیگری مانند چهار خودروی پدافند خودکششی دیهل دیفنس، ۳۸ هزار مهمات برای سامانه‌های دفاع هوایی گپارد و ۱۵۰ پهپاد تهاجمی نیز در این بسته گنجانده شده‌اند.
به نوشته خبرگزاری تاس، آلمان پس از آمریکا، دومین حامی نظامی اوکراین محسوب می‌شود و تاکنون کمک‌هایی به ارزش ۴۴ میلیارد یورو به کی‌یف ارائه کرده این در حالی است که روسیه بارها اعلام کرده است که ادامه ارسال تسلیحات به کی‌یف، تنها به طولانی‌تر شدن جنگ در اوکراین می‌انجامد.
رئیس جمهور روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.
ولادیمیر پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تبدیل شد.
آمریکا و کشورهای غربی در پاسخ به این اقدام روسیه، تاکنون تحریم‌های گسترده‌ای را علیه مسکو اعمال و میلیاردها دلار تسلیحات و تجهیزات نظامی به کی‌یف ارسال کرده‌اند.
در هفته‌های اخیر، مقامات ارشد آمریکا و روسیه در سطوح مختلف دیپلماتیک و نظامی گفت‌ وگوهایی را با هدف بررسی مسائل امنیتی و بحران اوکراین انجام داده‌اند.