وزیر دفاع عربستان: در دیدار با رهبر ایران روابط دوجانبه را بررسی کردیم/ بنا به درخواست پادشاهی ریاض، با رئیس جمهور ایران دیدار و درود ملک سلمان را منتقل کردم
وزیر دفاع عربستان با اشاره به دیدار خود با رهبر معظم انقلاب نوشت که در این دیدار روابط دوجانبه بین ایران و عربستان مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.

وزیر دفاع عربستان با اشاره به دیدار خود با رهبر معظم انقلاب نوشت که در این دیدار روابط دوجانبه بین ایران و عربستان مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.
کد خبر: 708399 | ۱۴۰۴/۰۱/۲۸ ۲۳:۰۵:۵۲
«خالد بن سلمان» وزیر دفاع عربستان سعودی روز پنجشنبه و پس از دیدار با رهبر معظم انقلاب اسلامی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت در این دیدار که طبق درخواست پادشاهی عربستان صورت گرفت، پیام کتبی ملک سلمان و سلام و درود او را به رهبر انقلاب منتقل کرده است.
به گزارش ایسنا، خالد بن سلمان در ادامه نوشت: ما روابط دوجانبه بین دو کشورمان را بررسی و درباره موضوعات مورد اهتمام مشترک گفتوگو کردیم.
خالد بن سلمان همچنین در شبکه اجتماعی ایکس درباره دیدار با «مسعود پزشکیان» رئیسجمهوری اسلامی ایران نوشت: بنا به درخواست پادشاهی عربستان با رئیسجمهور ایران دیدار و گفتوگو کردم و در این دیدار، سلام و درود ملک سلمان را منتقل کردم.