خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مذاکره یکی از راه‌ها برای حل مشکلات بین‌المللی است/ تمام تخم‌مرغ‌هایمان را در سبد مذاکره نگذاریم

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | جمعه، 29 فروردین 1404 - 12:00
عضو هیئت‌رئیسه مجلس می‌گوید تعبیر دقیق سخنان رهبر انقلاب این است که مذاکره تنها راه نیست بلکه یکی از راه‌ها برای حل مشکلات بین‌المللی است.
برنامه،مذاكره،مجلس،رهبر،انقلاب،قانون،هفتم،معظم،اجراي،دولت،يوسفي

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد امیرحسینی - مجتبی یوسفی عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درخصوص سخنان رهبر معظم انقلاب مبنی براینکه نباید انحرافی در اجرای برنامه هفتم باشد، گفت: رهبر معظم انقلاب با نگاه دقیق و راهبردی نکات دقیقی را در عرصه ملی و بین‌المللی گفتند که ازجمله آن نگاه به درون در کنارمذاکره و ظرفیت‌های بین‌المللی، اجرای صحیح قوانین و شرطی نشدن اقتصاد بود که آن هم با شعار حل نمی‌شود.
نماینده مردم اهواز، کارون، حمیدیه و باوی در مجلس بیان کرد: رهبر انقلاب در سخنانشان مسئولیت جدیدی را به مجلس دادند و به دولت و دستگاه قضایی برای اجرا و نظارت تکالیفی دادند که یکی از آنها تاکید بر قوانینی مثل برنامه هفتم بود.
عضو کمیسیون عمران مجلس اظهار کرد: حضرت آقا فرمودند که قانون برنامه هفتم پیشرفت یکی از قوانین خوب بود و گفتند باید اجرایی شود که به‌دلیل شهادت رئیس‌جمهور سابق امسال عملا سال اول برنامه می‌شود البته براساس قانون سال دوم است که رهبر معظم انقلاب گفتند روش‌های تحقق برنامه توسط دولت به شکلی برنامه‌ریزی شود که به سرنوشت برنامه ششم مبتلا نشود، چون انحراف در برنامه ششم بسیار زیاد بود، چون برخی می‌گویند ۲۷ الی ۲۸ درصد احکام برنامه ششم اجرایی شد.
یوسفی گفت: رهبر انقلاب وظیفه ذاتی مجلس را خاطرنشان کردند و آن هم بحث نظارت بود که گفتند قوانین خوبی داریم و مجلس در حوزه نظارت و تذکر بر اجرای قانون جدی‌تر عمل کند که این وظیفه ما نمایندگان، کمیسیون‌ها و هیئت‌رئیسه است.
عضو هیئت‌رئیسه مجلس بیان کرد: به جهت اجرای برنامه هفتم دولت برای برخی از احکام باید آیین‌نامه‌هایی را تهیه کند، چون دولت نسبت به زمان‌بندی یک‌مقدار عقب است و انتظار داریم این اتفاق بیفتد در غیر این صورت اگر قانون خوب داشته باشیم و اجرا نشود و نظارتی هم نشود فقط به‌عنوان یک قانون مکتوب شعارگونه باقی خواهد ماند.
نماینده مردم اهواز، کارون، حمیدیه و باوی در مجلس اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب درخصوص مذاکره گفتند افراط در اینکه مذاکره همه مشکلات را حل می‌کند قطعا صحیح نیست و افراط در اینکه مذاکره هیچ دستاوردی نخواهد داشت هم صحیح نیست.
یوسفی تصریح کرد: تعبیر دقیق سخنان رهبر انقلاب این است که مذاکره تنها راه نیست بلکه یکی از راه‌ها برای حل مشکلات بین‌المللی است یعنی می‌توانیم از ظرفیت مذاکره در کنار ده‌ها کاری که وزارت امور خارجه دارد استفاده کنیم و تلاش کنیم که دستاورد آن خروجی به نفع مردم یعنی برداشتن تحریم‌ها و گشایش اقتصادی باشد که اگر این اتفاق بیفتد می‌شود دستاورد، اما اگر چنین اتفاقی نیفتد ما نباید اقتصادمان را شرطی کنیم، چون ما اهل مذاکره در چارچوب و با رعایت خط قرمز هستیم، اما طرف مقابل ما نشان داده که بدعهد است پس تمام تخم‌مرغ‌هایمان را در یک سبد آن هم مذاکره نگذاریم، چون یکی از روش‌ها مذاکره است.