درمان قطعی بیماری هموفیلی با ژندرمانی - تسنیم
رئیس مرکز تحقیقات تالاسمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: درمان قطعی هموفیلی بحث ژن درمانی است که امیدواریم سال های آینده درمان قطعی این بیماری باشد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، حسین کرمی استاد خون و سرطان کودکان و رئیس مرکز تحقیقات تالاسمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران اظهار داشت: 17 آوریل مصادف با 29 فروردین 1403 و "روز جهانی هموفیلی" است و بیماری هموفیلی یک اختلال ارثی خونریزیدهنده است که ناشی از کمبود فاکتورهای انعقادی 8، 9 و 11 است.
وی با بیان اینکه نیازمند اطلاعرسانی این بخش در جامعه هستیم،افزود: ارتقای آگاهی عمومی و تشخیص زودرس اختلالات خونریزیدهنده در درمان مناسب است.
رئیس مرکز تحقیقات تالاسمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران تمرکز شعار سازمان جهانی هموفیلی را در تشخیص اختلالات خونریزیدهنده در بانوان و دختران دانست و تاکید کرد: این اختلال در خانمها کمی آسانتر از آقایان است.
کرمی تصریح کرد: در درمان قطعی اختلالات خونریزیدهنده و بهویژه هموفیلی بحث ژندرمانی مهم است که امیدواریم طی سالهای آینده بهعنوان درمان قطعی برای هموفیلی A و هموفیلی B مورد استفاده قرار گیرد اما تا آن زمان باید از فاکتورهای انعقادی استفاده کنیم.
وی به مدیریت فاکتورهای انتقادی اشاره کرد و گفت: با هر میزان فاکتور انعقادی که داریم لازم است مدیریت کنیم و باید مورد استفاده قرار گیرد؛ منتظر نباشیم عضو دچار خونریزی شود و بعد از فاکتور استفاده کنیم.
رئیس مرکز تحقیقات تالاسمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران استفاده از فاکتور بهمنظور پیشگیری از خونریزی را روش درمان منطقی و اصولی بیان کرد.
انتهای پیام/