خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 31 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هواشناسی ایران1404/1/30؛ناپایداری و افزایش دما تا پنجشنبه

تسنیم | اقتصادی | شنبه، 30 فروردین 1404 - 08:13
سازمان هواشناسی از ناپایداری، بارش، افزایش دما در برخی مناطق کشور تا روز پنجشنبه خبر داد و اعلام کرد: گردوخاک و کاهش نسبی دما در شرق و جنوب شرق روی می دهد.
وزش،البرز،باد،افزايش،ارتفاعات،پراكنده،آذربايجان،مركزي

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بررسی نقشه‌های همدیدی و‌ آینده‌نگری سازمان هواشناسی نشان می‌دهد امروز شنبه 30 فروردین ماه در شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، ارتفاعات البرز مرکزی و شمال خراسان رضوی، آسمان نیمه‌ابری همراه با رگبار پراکنده پیش‌بینی می‌شود.
در شرق و جنوب‌شرق کشور نیز وزش باد شدت می‌گیرد که موجب خیزش گردوخاک و کاهش نسبی دما خواهد شد.
در نیمه غربی کشور، روند افزایش دما حاکم است.
فردا یکشنبه، در اغلب مناطق کشور، جوی آرام و پایدار همراه با افزایش نسبی دما برقرار خواهد بود.
تنها در ساعات بعدازظهر، در ارتفاعات شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل و البرز مرکزی، افزایش ابر، رگبار پراکنده و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.
دوشنبه، این شرایط ادامه خواهد داشت و علاوه بر آن، در اوایل شب، در خوزستان و ارتفاعات زاگرس مرکزی نیز افزایش ابر و بارش پراکنده انتظار می‌رود.
سه‌شنبه با عبور امواج تراز میانی جو، در مناطقی از شمال‌غرب، دامنه‌های جنوبی البرز شامل استان‌های قزوین، البرز و تهران، ارتفاعات زاگرس مرکزی و مناطقی از استان‌های خوزستان، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد و غرب فارس، افزایش ابر، گاهی رگبار، رعدوبرق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.
چهارشنبه در استان‌های واقع در شمال‌غرب کشور و نیز در غرب سواحل دریای خزر و پنجشنبه تنها در برخی مناطق شمال‌غرب، ابرناکی، گاهی بارش پراکنده و وزش باد روی خواهد داد.
در دامنه‌های جنوبی البرز نیز وزش باد تقویت می‌شود.
امروز خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج هستند.
انتهای پیام/