خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 31 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مقاوم سازی ۵۵ درصد مسکن روستایی در مازندران

مهر | استان‌ها | شنبه، 30 فروردین 1404 - 08:31
ساری- مدیرکل بنیاد مسکن مازندران گفت: تاکنون ۵۵ درصد از مسکن روستایی استان به تعداد ۲۵۵ هزار واحد مقاوم سازی شده است.
مسكن،استان،روستاها،روستايي،نهاد،هادي،واحد،اشاره

علی اصغر احمدی در گفت وگو با خبرنگار مهر به تاریخچه افتتاح حساب ۱۰۰ و تشکیل اولین نهاد سازندگی به فرمان امام راحل اشاره کرد و گفت: بهسازی و بازسازی مسکن روستایی، تهیه طرح‌های هادی و اجرای آن در روستاها، صدور سند مالکیت روستایی و همچنین طرح نهضت ملی مسکن و جهش تولید مسکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت و....
از جمله فعالیت‌های این نهاد است.
مدیرکل بنیاد مسکن استان در ادامه اقدام به تشریح خدمات و اقدامات انجام شده پرداخت و افزود: از آن جمله می‌توان به ساخت بیش از دو هزار واحد مسکونی برای محرومان استان و اعطای ۶۰۰ میلیارد ریال وام بلاعوض به متقاضیان کم درآمد اشاره کرد.
وی ضمن دعوت مردم به مقاوم سازی واحدهای فرسوده روستایی با استفاده از تسهیلات کم بهره، از احداث و مقاوم سازی ۲۵۵ هزار واحد مسکن روستایی معادل ۵۵ درصد در سطح استان خبر داد.
مدیرکل بنیاد مسکن استان همچنین به نقش این نهاد در توسعه و عمران روستاها اشاره کرد و اظهار داشت: تاکنون تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان ازطرح هادی بهره مند شدند در هزار و ۴۴۷ روستا نیز طرح هادی اجراشده است.
وی گفت: صدور ۲۶۰ هزار و ۳۰۰ جلد سند در روستاها و تعداد ۲۲ هزار و ۳۸۳ جلد در شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر ازدیگر اقدامات این نهاد بوده است.
احمدی همچنین افزود: در راستای طرح مسکن مهر و نهضت ملی مسکن تاکنون طراحی و عملیات اجرایی ۱۹ هزار و ۲۱ واحد مسکونی در سطح اقدام شده است.