2 قنادی متقلب در همدان پلمب شدند
مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان گفت: دو واحد قنادی متقلب به دلیل استفاده از باقالی به جای پسته در شیرینی های تولیدی مجموعاً 240 میلیون ریال جریمه و پلمب و نصب پرده بر سر درب واحد صنفی محکوم شدند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، مرضیه یونسی در حاشیه گشت مشترک بازرسی از بازار شهرستان رزن اظهار کرد: در راستای سیاستهای سازمانی و استانی مبنی بر حمایت از حقوق مصرفکنندگان و برخورد با تخلفات احتمالی از بازار شهرستان رزن به صورت میدانی بازدید و در گفتگوی بیواسطه با مردم و کسبه مشکلات و نیازهای بازار تحت رصد و پیگیری قرار گرفت.
وی افزود: برابر مصوبه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا اختیارات لازم به تعزیرات حکومتی برای مقابله موثر با اندک افرادی که اصرار بر تضییع حقوق مردم و سواستفاده از شرایط بازار را داشته باشند داده شده و در این راستا اداره کل تعزیرات حکومتی همدان با برگزاری گشتهای مشترک با دستگاه های مرتبط با حوزه بازار، امر نظارت و برخورد بازدارنده با متخلفان را به صورت شبانه روزی و با دقت در دستور کار قرار داده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان گفت: در همین راستا دو واحد قنادی متقلب به دلیل استفاده از باقالی به جای پسته در شیرینیهای تولیدی مجموعا 240 میلیون ریال جریمه و پلمب و نصب پرده بر سر درب واحد صنفی محکوم شدند.
یونسی ضمن تأکید بر بر ادامه پویش هر شهروند یک ناظر تصریح کرد: موثرترین راهکار کشف تخلفات حوزه بازار جمعسپاری نظارت و استفاده از ظرفیت نظارت مردمی است، بنابراین از مردم استان درخواست داریم تخلفات حوزه بازار را به سامانه اینترنتی و تلفنی 135 تعزیرات حکومتی گزارش نمایند تا در اسرع وقت با متخلفان به صورت قانونی و بازدارنده برخورد شود.
انتهای پیام/