خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 31 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای بیش از۱۱۰۰کیلومتر روکش آسفالت در سیستان وبلوچستان

مهر | استان‌ها | شنبه، 30 فروردین 1404 - 09:41
زاهدان- مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان از اجرای هزار و ۱۳۹ کیلومتر روکش آسفالت در محورهای مواصلاتی تحت پوشش این اداره کل طی سال ۱۴۰۳ خبر داد.
محورهاي،كيلومتر،نقل،حمل

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان، ایوب کرد گفت: با هدف افزایش ایمنی کاربران جاده‌ای، در سال ۱۴۰۳، هزار و ۱۳۹ کیلومتر از محورهای مواصلاتی استان روکش آسفالت صورت گرفته است.
وی افزود: از این میزان روکش آسفالت ،۷۵۰ کیلومتر در محورهای شریانی، ۲۲۰ کیلومتر محورهای روستایی و ۱۶۹ کیلومتر در محورهای فرعی انجام شده است.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان تصریح کرد: این پروژه‌ها با هدف بهبود زیرساخت‌های حمل و نقل و افزایش ایمنی جاده‌ها در استان و در راستای تسهیل تردد و ارتقا کیفیت زندگی مردم استان صورت گرفته است و تأثیر مثبتی بر توسعه اقتصادی و اجتماعی منطقه خواهد داشت.