خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 31 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حزب الله شایعات در خصوص رئیس دفتر سیاسی خود را تکذیب کرد

مهر | بین‌الملل | شنبه، 30 فروردین 1404 - 09:52
حزب الله لبنان انتشار برخی شایعات در خصوص فعالیت‌های سید ابراهیم امین السید رئیس دفتر سیاسی خود را تکذیب کرد.
حزب،الله،لبنان،مطرح،روزنامه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه لبنانی الاخبار، حزب الله لبنان ضمن تکذیب شایعات مطرح شده در رسانه‌ها تصریح کرد که سید ابراهیم امین السید رئیس دفتر سیاسی این حزب چنان به فعالیت‌های خود در رهبری حزب الله ادامه می‌دهد.
حزب الله در بیانیه‌ای که در این خصوص صادر کرده، آورده است که مطالب مطرح شده در روزنامه النهار لبنان در خصوص توقف فعالیت‌های امین السید در حزب الله لبنان کذب محض و خیال بافی است و واقعیت ندارد و برای تشویش چهره حزب الله و رهبران آن مطرح می‌شود.
این بیانیه تصریح کرد که رئیس دفتر سیاسی فعالیت‌های رهبری و پیگیری امور سازمانی و سیاسی را متوقف نکرده است.
حزب الله لبنان از تمامی رسانه‌های عمومی و به ویژه روزنامه النهار خواسته است تا در انتقال اطلاعات دقت و تمرکز لازم را به کار بگیرند و در خصوص اخبار منتشر شده به منابع مرتبط مراجعه کنند.