خط آهن سریع السیر تهران-اصفهان مشکل LC دارد
مدیر پروژه خط آهن سریع السیر تهران-اصفهان خواستار رفع موانع مالی این پروژه و LC آن شد و گفت:ضرورت دارد تا تضمین نامه پروژه از سمت سازمان برنامه و بودجه به روز شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مدیر پروژه خطآهن سریعالسیر تهران- قم- اصفهان در حاشیه بازدید فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی از این پروژه درخواست کرد تا موانع مالی پروژه و موانع LC آن برطرف شود.
همچنین ضرورت دارد تا تضمیننامه پروژه از سمت سازمان برنامه و بودجه به روز شود.
به گفته مدیر پروژه، قطعه قم-اصفهان 240 کیلومتر است که 75 درصد زیرسازی آن تکمیل شده و آماده ریلگذاری است.
وی ابراز امیدواری کرد تا این قطعه تا پایان دولت به بهره برداری برسد و مردم از این پروژه ملی بهره مند شود.
به گزارش تسنیم، استاندار قم اوایل ماه قبل در اینباره گفته بود: در زمینه راهآهن سریعالسیر تهران ـ قم ـ اصفهان توافقات لازم با استان اصفهان انجام شده و تأمین مالی پروژه نیز براساس قراردادهای قبلی در حال پیگیری است؛ امیدواریم با اجرایی شدن این پروژه، توسعه حملونقل ریلی در منطقه سرعت بیشتری پیدا کند و امکان جابهجایی سریعتر مسافران فراهم شود.
انتهای پیام/