خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صلح و سازش 1086 پرونده دعاوی خانوادگی در چهارمحال و بختیاری

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 30 فروردین 1404 - 10:53
معاون رئیس کل دادگستری چهارمحال و بختیاری، گفت: یک هزار و 86 پرونده مرتبط با دعاوی خانوادگی با تلاش مستمر مشاوران خانواده منجر به صلح و سازش شده است.
خانواده،دعاوي،قضايي،مشاوره،خانوادگي،دادگستري،مراكز،استان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، سیدمحمد موسوی امروز در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: به همت مراکز مشاوره تحت نظارت دادگستری استان، در سال 1403 تعداد 2 هزار و 532 پرونده مرتبط با دعاوی خانوادگی به مراکز مشاوره خانواده ارجاع شد که از این تعداد، یک‌هزار و 86 پرونده با تلاش مستمر مشاوران خانواده منجر به صلح و سازش شده است.
معاون رئیس‌کل دادگستری چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه دعاوی خانوادگی شامل نفقه زوجه، اجرت‌المثل ایام زوجیت، تمکین و نشوز، تنفیذ طلاق و...
است، اظهار داشت: در حال حاضر 13 مرکز مشاوره در استان فعال هستند که تحت نظارت دادگستری فعالیت می‌کنند و مجوز افزایش این مراکز در حال طی مراحل قانونی از طریق ستاد مربوطه است.
دبیر شورای پیشگیری از وقوع جرم و آسیب‌های اجتماعی استان افزود: تحکیم بنیان خانواده از جمله سیاست‌هایی است که قوه قضائیه در قالب سند تحول قضایی دنبال می‌کند و لازم است سایر ارگان‌ها نیز در این مسیر همراه دستگاه قضایی باشند.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت نقش «قاضی مشاور زن» در دادگاه‌های خانواده تصریح کرد: یکی از آسیب‌های رایج در دعاوی خانواده، داوری‌های سطحی است که در سند تحول قضایی به این آسیب‌ها و نیز راهکارهای خروج از آن‌ها پرداخته شده است.
موسوی خاطرنشان کرد: مسیر برای حل‌وفصل دعاوی خانوادگی هموار است و دستگاه قضایی تمایل دارد پرونده‌های این حوزه به صلح و سازش ختم شود و از ارجاع آن‌ها به دادگاه جلوگیری گردد.
انتهای پیام/7540/