رفع 3 نقطه حادثهخیز در محورهای چهارمحال و بختیاری - تسنیم
مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای چهارمحال و بختیاری از رفع 3 نقطه حادثه خیز در محورهای استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، سعید خدابخشی امروز در جمع خبرنگاران، از اجرای اقدامات ایمنسازی و رفع نقاط حادثهخیز در محورهای شهرستانهای اردل، لردگان و کیار خبر داد و اظهار داشت: در راستای ارتقای ایمنی تردد و کاهش تصادفات جادهای، عملیات تعریض پیچ رفن در محور سرخون به رفن شهرستان اردل با موفقیت به اتمام رسید.
وی ادامه داد: این پروژه با هدف بهبود دید و کاهش خطرات ناشی از پیچهای تند انجام شد و موجب افزایش سطح ایمنی و کاهش تصادفات در این محور خواهد شد.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای چهارمحال و بختیاری، افزود: در شهرستان لردگان نیز عملیات ایمنسازی و رفع نقاط حادثهخیز در برخی محورهای پرتردد در دستور کار قرار گرفته که با اقدامات اصلاحی انجامشده، مسیرهای ایمنتری برای رانندگان و مسافران فراهم خواهد شد.
وی همچنین با اشاره به محورهای شهرستان کیار بیان کرد: در این شهرستان نیز اقدامات جدی در جهت ایمنسازی و رفع مشکلات موجود در محورهای مختلف صورت گرفته که در کاهش تصادفات و ارتقای ایمنی سفرهای جادهای مؤثر خواهد بود.
خدابخشی در پایان با اشاره به رفع 3 نقطه حادثهخیز در محورهای چهارمحال و بختیاری، تأکید کرد: تلاش ما بر این است که با اجرای پروژههای ایمنسازی و بهبود وضعیت راهها، ایمنی تردد شهروندان را افزایش داده و از وقوع حوادث ناگوار جلوگیری کنیم.
انتهای پیام/7540/