خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش سهم بانوان در سطوح مختلف مدیریتی استان بوشهر

مهر | استان‌ها | شنبه، 30 فروردین 1404 - 11:47
بوشهر- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر از تلاش ویژه برای افزایش سهم بانوان در سطوح مختلف مدیریتی استان بوشهر خبر داد.
بوشهر،زنان،بانوان،استاندار،استان،مديريتي

به گزارش خبرنگار مهر، احسان جهانیان صبح شنبه در نشست با مشاوران امور بانوان فرمانداری‌های استان بوشهر بر استفاده از ظرفیت بانوان توانمند در حوزه‌های مدیریتی تاکید و اظهار کرد: برای رشد و شکوفایی بانوان در عرصه‌های مختلف، شناسایی ظرفیت‌ها و مسائل شهرستان‌ها امر مؤثری است و تمام مجموعه‌ها باید برای این مهم تلاش کنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر با اشاره به نقش زنان در توسعه و بالندگی استان بوشهرتصریح کرد: ایجاد ساختارهای ارتقای توانمندی شغلی ویژه زنان و فراهم ساختن بستر مناسب برای فعالیت اقتصادی و اجتماعی از اولویت‌های حوزه زنان در استان بوشهر است.
جهانیان با بیان اینکه باور و دیدگاه ریاست جمهور و استاندار بوشهر در این است که اگر قرار است به قله‌هایی که ترسیم شده برسیم به دو بال زنان و مردان نیاز داریم عنوان کرد: قطعاً بدون یکی از این دو بال امکان ندارد که بتوانیم مسیر توسعه و پیشرفت را طی کنیم.
توجه به توان بانوان
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر خاطرنشان کرد: تاکید استاندار بوشهر بر این بوده که حداکثر استفاده از زنان در افزایش سهم بانوان در سطوح مختلف مدیریتی صورت گیرد.
وی بیان کرد: همچنین وزارت کشور به عنوان یکی از کلیدی‌ترین وزارتخانه‌های دولت هم تاکنون به مساله استفاده از زنان توجه ویژه ای داشته و وزیر کشور راه را برای زنان در جایگاه‌های مدیریتی در دولت چهاردهم در استان‌ها باز نموده است و در استان بوشهر نیز به این امر توجه ویژه ای خواهیم کرد.