خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دمای هوای آذربایجان غربی ۱۰ درجه افزایش می یابد

مهر | استان‌ها | شنبه، 30 فروردین 1404 - 11:47
ارومیه – رییس اداره پیش بینی هواشناسی آذربایجان غربی گفت: دمای هوای استان تا اواسط هفته جاری ۱۰ درجه افزایش می یابد.
اواسط،نقاط،هوا،بيني،استان

مهدی صابری در گفت و گو با خبرنگار مهر با بیان اینکه با نفوذ توده هوای گرم به منطقه، از ظهر امروز شنبه و به تدریج شاهد روند افزایشی میانگین دمای هوا در استان آذربایجان غربی خواهیم بود، افزود: پیش بینی می‌کنیم دمای نقاط مختلف استان تا اواسط هفته پیش رو در مجموع حدود ۱۰ درجه افزایش یابد.
وی نقشه فوق بیانگر پیش بینی مقدار تغییرات دمایی نقاط مختلف کشور و استان آذربایجان غربی تا اواسط هفته پیش رو بر حسب درجه سلسیوس است، افزود: این وضعیت تا اواسط هفته جاری تداوم خواهد داشت.
صابری گفت: با خروج سامانه بارشی و گرم شدن هوا برای امروز شنبه هوا صاف تا کمی ابری در نقاط شمالی همراه با افزایش ابر و رگبار پراکنده و وزش باد پیش بینی می‌شود.