خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هفت هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال فرار مالیاتی در صنعت گوشت فارس فاش شد

مهر | اقتصادی، استان‌ها | شنبه، 30 فروردین 1404 - 13:12
شیراز- مدیرکل امور مالیاتی فارس از شناسایی فرار مالیاتی هفت هزار و ۸۰۰ میلیارد ریالی یک شرکت تولید و فروش فرآورده های گوشتی در استان فارس خبر داد.
فروش،مالياتي،ريال،بررسي،مؤدي،بازرسي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل امور مالیاتی فارس، حمیدرضا منتظری گفت: با بازرسی از محل فعالیت مؤدی و بررسی اسناد و مدارک، در مجموع مبلغ ۷ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال فروش انواع فرآورده‌های گوشتی در سال‌های ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۳ شناسایی شد.
وی ادامه داد: پس از اجرای عملیات بازرسی مالیاتی موضوع ماده (۱۸۱) قانون مالیات‌های مستقیم از محل فعالیت مودی که در زمینه فروش انواع فرآورده‌های گوشتی فعالیت دارد و حسب بررسی مستندات به دست آمده از عملیات بازرسی شامل دفتر اداری و انبار و بررسی اسناد و مدارک و تلخیص این اطلاعات، بیش از ۷ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال کتمان درآمد فروش در سال‌های ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۳ شناسایی شد.
مدیرکل امور مالیاتی فارس افزود: بر اساس بررسی سامانه‌های مالیاتی، فروش ابرازی مؤدی بابت سال‌های ذکر شده حدود ۳۰۰ میلیارد ریال یعنی کمتر از ۴ درصد فروش واقعی ایشان بوده است.
منتظری درباره میزان مالیات و جرایم متعلقه این واحد تصریح کرد: مستندات و ترازهای مالی مؤدی در دست رسیدگی است که پیش بینی می‌شود مالیات قابل مطالبه آن از محل مالیات عملکرد، ارزش افزوده و جریمه کتمان بالغ بر ۹۷۰ میلیارد ریال شود.