خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افشای نقش رژیم‌های عربی در توطئه علیه سلاح مقاومت فلسطین - تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | شنبه، 30 فروردین 1404 - 14:13
روزنامه رای الیوم به نقل از منابع ویژه فاش کرد که برخی کشورهای عربی، حماس را برای پذیرش شرط فریبکارانه صهیونیست ها در خلع سلاح مقاومت تحت فشار قرار داده اند، اما مقامات این جنبش به آنها اعلام کردند که هیچ بحثی درباره سلاح مقاومت پذیرفته نیست.
سلاح،مقاومت،خلع،غزه،حماس،عربي،اسرائيل،جنگ،فريبكارانه،فلسطين، ...

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در سایه پیشنهاد فریبکارانه رژیم صهیونیستی برای آتش بس که در آن بر لزوم خلع سلاح مقاومت در غزه تاکید شده و رد این شرط از سوی رهبران حماس و سایر گروه‌های مقاومت فلسطین، اخیرا رسانه‌های عربی گزارش‌هایی درباره فشار برخی کشورهای عربی برحماس جهت پذیرش این خواسته فریبکارانه رژیم اشغالگر منتشر کرده‌اند.
رژیم‌های عربی حماس را برای خلع سلاح آن تحت فشار گذاشته‌اند
در این زمینه روزنامه الکترونیکی و فرامنطقه‌ای رای‌الیوم اعلام کرد که جنبش حماس تحت فشار زیادی از سوی برخی رژیم‌های عربی برای موافقت با طرح خلع سلاح کامل در ازای آتش بس دائمی در نوار غزه و توقف جنگ که به هجدهمین ماه خود نزدیک می‌شود، قرار دارد.
منابع ویژه به رای الیوم گزارش دادند که کشورهای عربی که نام آنها ذکر نمی‌شود، پیشنهادی محرمانه به حماس ارائه داده و از این جنبش خواسته‌اند که با خلع سلاح و خروج از غزه هرچند به شکل موقت موافقت کند و در ازای آن، اسرائیل جنگ خونین خود علیه نوار غزه و ساکنان آن را که طی هفته‌های گذشته به مرز وحشتناکی رسیده است، متوقف کند.
این منابع تاکید کردند: کشورهای عربی موضع خود را در قبال طرح خلع سلاح حماس یا خروج آن از نوار غزه به این صورت توجیه می‌کنند که این اقدام موجب توقف جنگ خونین علیه نوار غزهِ محاصره شده می‌گردد‌.
اما حماس رسماً به این کشورها اطلاع داده که سلاح مقاومت یک خط قرمز است که تحت هیچ شرایطی قابل مذاکره نیست و کشورهای عربی موظفند اسرائیل را برای توقف جنگ وحشیانه خود علیه غزه تحت فشار قرار دهند، نه اینکه حماس را متقاعد به خلع سلاح یا خروج از غزه کنند.
همین منابع تصریح کردند که همچنین پایتخت‌های عربی در مورد توطئه آمریکایی- صهیونیستی برای هدف قرار دادن رهبران حماس در کشورهای عربی و اسلامی در صورت عدم دستیابی به راهکار فوری جهت پایان جنگ و پذیرش شروط اسرائیل توسط مقاومت، به این جنبش هشدار داده‌اند.
جای مذاکره درمورد سلاح مقاومت وجود ندارد
محمود مرداوی، از رهبران ارشد جنبش حماس در سخنان جدید خود در مورد توطئه آمریکا و رژیم صهیونیستی برای خلع سلاح مقاومت اعلام کرد که هیچ جای مذاکره‌ای درباره سلاح مقاومت وجود ندارد.
وی افزود: سلاح مقاومت امانتی بر گردن ما برای حمایت از ملت و دفاع از حقمان و مبارزه با ظلم است.
ما هرگونه معامله بر سر سلاح خود را رد می‌کنیم؛ زیرا سلاح مقاومت عنوان کرامت و سند مقاومت ماست.
این رهبر حماس تاکید کرد: هر کسی که به مذاکره درباره سلاح ما فکر می‌کند، معنی آزادی را نمی‌فهمد.
این طرح آمریکایی- اسرائیلی یک پیشنهاد قدیمی و تکراری با هدف از بین بردن توانایی مردم فلسطین برای دفاع از خودشان است.
محمود مرداوی قبل از این هم گفته بود: سلاح مقاومت صرفاً یک ابزار جنگی نیست، بلکه نمادی از اراده مردمی و بیانگر محکومیت اشغالگری توسط مردم فلسطین و مبارزه آنها برای پایان دادن به حضور اشغالگران در سرزمین فلسطین است.
پشت پرده پیشنهاد فریبکارانه صهیونیست‌ها برای خلع سلاح مقاومت
ساری عرابی، تحلیلگر سیاسی عرب زبان در این راستا اعلام کرد که خواسته صهیونیست‌ها برای خلع سلاح مقاومت چیزی بیش از پوشش جدید برای تجاوزات جنایتکارانه آنها علیه غیرنظامیان نیست.
اسرائیل حتی به توافق آتش بس که در ماه ژانویه آن را امضا کرده بود هم پایبند نماند و از هیچ یک از بندهای سیاسی و انسانی آن پیروی نکرد و میانجی‌ها هم با سکوت خود به نقض این توافق توسط اسرائیل کمک کردند.
وی افزود: نقض توافق آتش بس توسط اسرائیل مسئله تعجب آوری نبود؛ زیرا تجارب گذشته ثابت کرده که صهیونیست‌ها به هیچ توافق و معامله‌ای پایبند نیستند.
گنجاندن بند خلع سلاح مقاومت در پیشنهادات جدید هم تلاشی در راستای تحریف واقعیت و اقدامات فریبکارانه اسرائیل برای تبدیل کردن خودش از یک جنایتکار واقعی به قربانی است و می‌خواهد مقاومت را مسئول ادامه جنگ بداند.
این تحلیلگر عرب زبان خاطرنشان کرد: اما مردم غزه به دلیل ماهیت و تاریخ خود نه تنها از مقاومت حمایت می‌کنند، بلکه تحت هیچ شرایطی خلع سلاح مقاومت را نمی‌پذیرند و این پیشنهاد فریبکارانه را تلاشی برای تداوم اشغالگری صهیونیست‌ها می‌دانند، نه تضمین امنیت و آرامش مردم غزه.
وی در پایان گفت: همچنین نباید فراموش کنیم که گروه‌های مقاومت فلسطین، ارتش‌های قدرتمند مجهز به تانک و هواپیما نیستند، بلکه سلاح‌های آنها تفنگ‌ها و تسلیحات اولیه ضد تانک ساده و ساخت داخل است.
ما سوال می‌کنیم که اسرائیل که حتی با وجود به خطر افتادن جان اسرای خود در غزه حاضر به توقف جنگ نیست، آیا بعد از به اصطلاح خلع سلاح مقاومت، جنگ را متوقف می‌کند؟
انتهای پیام/